Iš mamos pieno spaudžiamas sūris

Iš mamos pieno spaudžiamas sūris

05. Aug 2013, 16:11 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Kokių įdomių istorijų esate girdėjusios apie mamos pieną? Viena tokių - pagaminti iš mamos pieno sūrį.

Idėja pagaminti iš mamos pieno sūrį kilo vienam kulinarui, turinčiam internetinį kulinarinį dienoraštį

Niujorke (JAV) gyvenantis ir virėju restorane dirbantis Daniel Angerer su žmona susilaukė dukrytės. Krūtimi maitinanti mamytė pieno turėjo daugiau, negu suvalgė mažylė, todėl Danieliui gimė "geneali" idėja pagaminti iš jo sūrio.

Savo interneto svetainėje vyras pateikia išsamią atsakaitą, kaip gamino sūrį, su kuo patiekė ir koks buvo skonis. Galima apžiūrėti ir sūrio nuotraukas. Šio tėvelio "išradimas" sulaukė audringos reakcijos. Aišku, dauguma baisėjosi ir stebėjosi, kai kas - sveikino vyrą ir pageidavo patekti į degustaciją.

Ši visa istorija nutiko gerokai anksčiau, tačiau mamų forumuose ir susitikimuose tai aptarinėjama iki šiol. Iš tiesų, tai beprecedentis įvykis. Nežinia, kokie vyro buvo tikrieji tikslai, bet vieną- išgarsėti - jis tikrai pasiekė.

 Ar esate girdėjusios keistų istorijų, kaip panaudoti mamos pieną?

06. Oct 2013, 01:46

🤓|😍nu sito negirdejau kad mamos pienas yra naudojamas surio gamybai bet as maitinu vaikeli krutimi ir pieno as turiu pakankamai ir maitinsiu tol kol bus pieno

07. Aug 2013, 13:01 Ingaa

o kaip vaikelis valgo, ar jam irgi turėtų būt bjauru??? Aš ragavau savo pienuko, norėjau išsiaiškinti kokį skonį jaučia mažylė 😀 Man gydytoja sakė, kad MP pirmas vaistas nuo slogytės tiek vaikui tiek suaugusiam!

06. Aug 2013, 12:32

As savojo irgi neragavus.kazkaip negundo visai 😀

05. Aug 2013, 18:26

ispanijoje kavine yra,kur pardavinejama viskas is mamu pieno,tai kokteiliai,ledai ir t.t,ziurejau per telika,ir labai daug zmoniu lankosi.

05. Aug 2013, 17:29

Kazin koks surio ir ledu skonis ir kas juos valgo.tikrai neragauciau, man tai nesuprantama👎

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 05. Aug 2013, 16:46

Dar būna gaminami ledai... http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-12569011 😕