Greitai pagaminamas ir labai gardus patiekalas, kuris ne tik papuoš jūsų stalą, bet ir gteit "dings" iš lėkščių ;)
Taigi reikės:
10 kiaušinių;
100 g kumpelio (naudoju Panevėžio filė);
Svogūno;
Šaukšto aliejaus kepimui;
Šaukšto majonezo;
Petražolių, svogūnų laiškų;
Druskos, pipirų;
Marinuotų kelmučių.
Eiga:
Kietai išverdame kiaušinius, išvirusius nuplauname po šaltu vandeniu ir nulupame, išimame trynius. Keptuvėje pakepiname smulkiai supjaustytą kumpelį su susmulkintu svogūnu. Trynius sutriname su šakute, dedame pakepintą kumpelį su svogūnu, smulkiai sukapotų petražolių, beriame druskos, pipirų. Viską sumaišome su majonezu ir įdarą dedame ant kiaušinių puselių, ant viršaus dedame marinuotų kelmučių, puošiame petražolių lapeliais ir svogūnų laiškais. Skanaus!
vakar sukirto akimirksniu.tik kelmuciais nepuosti buvo.😀
Ačiū už receptuką! 😀
Tikrai niam niam! Dingsta akimirksniu nuo stalo 😉