Į Maljorką su vaikais:  linksmybės su delfinais ir piratais

Į Maljorką su vaikais: linksmybės su delfinais ir piratais

25. Aug 2014, 16:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Maljorkos kurortai jus nustebins ne tik puikiu oru ir pačius skaidriausiu jūros vandeniu, tačiau ir gausybe pramogų. Šalia prekybos centrų, tradicinių turgų, kultūrinių renginių ir audringųjų Maljorkos švenčių, Maljorka kelionės metu galite suteikti džiaugsmo savo vaikams. Jie galės pamatyti jau ne pirmus metus rengiamus delfinų ir piratų šou – žinoma, tai du atskiri renginiai, kurie jus įvilios į savo unikalią atmosferą, tad apie juos papasakosime plačiau.

„Marinlando“ delfinų šou Maljorkoje

Jau daugelį metų „Marinlando“ delfinų šou yra vadinamas ir kitu skambiu vardu – didysis vandens šou! Šį pasirodymą galėsite stebėti Costa D‘en Banes, Calvia mieste, kuris yra visai netoli Palma Nova ir vieno žymiausių vietinių kurortų – Magalufo.

Marinlande pamatysite pačių įdomiausių gyvūnų: čia pasirodo ne tik delfinai, bet ir jūrų liūtai, pingvinai, egzotiniai paukščiai – spektakliai su šiais nuostabiais gyvūnais džiugina ir vaikus, ir suaugusiuosius.

Delfinų šou jus nustebins delfinų ir jūrų liūtų draugiškumas bei protiniai gabumai. Nors šis delfinų šou yra vertinamas kaip vienas iš geriausių visame pasaulyje, visgi, delfinariumas, kuriame svečiuositės yra ypatingas dar ir tuo, jog čia yra įrengtas povandeninis permatomas tunelis, kuriame jūs galėsite stebėti, kaip delfinai elgiasi savo natūralioje aplinkoje.

Vaikams labai patinka ir papūgų šou, kuris galbūt yra labiau įprastas, tačiau tikrai puikiai paruoštas – čia rengiamos Olimpinės žaidynės, per kurias atsiskleis papūgų akrobatiniai gebėjimai ir žaismingumas.

20140822141158-83422.jpg

Delfinariume yra ir specialus ryklių bei tropinių žuvų akvariumas, kuris visuomet pritraukia didelį lankytojų dėmesį. Dar šis delfinariumas išsiskiria ne tik profesionalių pasirodymų rengimu, bet ir tuo, jog tai viena iš kelių saloje veikiančių organizacijų, kurios rūpinasi nykstančiomis gyvūnų rūšimis. Jeigu jūs nusipirksite bilietus į kurį nors jus dominantį pasirodymą, jūs taip pat paremsite nykstančias rūšis, kadangi dalis lėšų yra aukojama gyvūnų apgyvendinimui ir rūpybai.

Delfinų šou galite pamatyti nuo sausio 30 dienos iki pat lapkričio 30 dienos – Marinlandas neveikia tik gruodžio mėnesį. Liepą ir rugpjūtį delfinariumas dirba nuo 9:30 iš ryto iki 18 valandos vakaro. Kitais mėnesiais, delfinariumo vartai atsidaro 9:30, o užsiveria 16 valandą. Delfinų ir jūrų litų spektaklius galėsite pamatyti nuo 11:30 iki 15:30, o papūgėlių šou – nuo 10:30 iki pat 16:30. Suaugusiems žmonėms įėjimas į delfinariumą kainuoja apie 18 eurų, o vaikams – 12 eurų.

Jeigu keliausite automobiliu, tuomet jums reikės vykti per Andratx greitkelį ir pasukti į Portals Naus. Iš Palma Nova miestelio čia atvažiuoti su automobiliu užtruksite vos 5 minutes, o nuo Palmos 10 minučių. Iš Alcudia, Cala Millor arba Cala d‘Or – 50 minučių.

Piratų šou Magalufe

20140822141215-62129.jpg

Maljorkos piratų nuotykių šou Magalufo kurorte yra vienas iš žinomiausių pasirodymų visoje saloje, o jeigu jums patinka teatras, akrobatika ir specialūs efektai, tuomet kelionės po Ispanija metu tiesiog būtina čia apsilankyti.

Piratų šou vyksta teatre, įsikūrusiame visai šalia Magalufo pagrindinio akvaparko. Šis teatras jus nustebins tuo, jog čia yra įdiegtos pačios moderniausios šviesos ir garso technologijos, o ant scenos pamatysite realaus dydžio piratų laivą – jau galėsite susidaryti vaizdą, jog tai bus įspūdingas vakarinis šou, kuris tinka ir suaugusiesiems, ir vaikams. Teatre yra įdiegta oro kondicionavimo sistema, o visos vietos sustatytos taip, kad tikrai nereikėtų muistytis ir atsistoti, norint kažką pamatyti – iš visų pusių spektaklis matysis puikiai.

Piratų šou metu jūs turėsite galimybę paskanauti tradiciniu bukanierių valgiu, į kurį įeina kepta višta, barbekiu keptos dešrelės, ir specialiosios „Lobio“ salotos. Šalia to, turėsite galimybę pasirinkti dar daugiau puikių patiekalų iš turtingo meniu. Taip pat yra specialus meniu vaikučiams ir vegetarams, tad smagiai praleisti laiką ir pavalgyti galės visi.

Žmonės su judėjimo negalia taip pat turės galimybę patogiai mėgautis spektakliu, kadangi yra ne tik specialus įėjimas į teatrą, bet ir specialios patogios kėdės. Panašu, kad piratai iš tiesų apgalvojo viską! Šio pasirodymo kaina (įskaitant ir vakarienę) gali svyruoti nuo 43 iki 48 eurų – priklauso nuo sezono ir užimtumo. 

Nuvykti ten galima keliais skirtingais būdais: jeigu jūsų pažintinės kelionės viešbutis yra Magalufo kurorte, tuomet jums tereikia šiek tiek pasivaikščioti, kadangi teatras randasi visai šalia akvaparko. Jeigu ketinate važiuoti su mašina, tuomet reikia sekti ženklus, kurie nurodo į Andratx, o išvažiavus iš Palmos miesto ir surasti Magalufo išvažiavimo ženklą. Be abejo, jeigu neturite mašinos ir nesate apsistoję Magalufo kurorte, tačiau esate sutarę dėl šios ekskursijos su savo kelionių agentūra arba gidu, tuomet jums nėra kuo rūpintis – jus patogiai ir saugiai nuveš kelionių organizatoriai.