Hipp glotnučiai mūsų akimis.

Hipp glotnučiai mūsų akimis.

01. Feb 2018, 12:48 ikke ikke

Ačiū Mamyčių klubui už Hipp glotnučius!

Dukrytei glotnučiai akivaizdžiai patiko, nes per porą dieną neliko nei vieno :)  Panašu, kad mėgstamiausio irgi nebuvo, nes visus valgė vienodai gardžiai. Aš taip pat visus išragavau ir man turbūt pats skaniausias su braškėmis.

20180201123447-49097.jpg

Apie pakuotę. Mano, kaip mamos, nuomone, vienintelis didelis minusas su šiuo gaminiu yra pakuotė. Atidarant pirmą pakuotę, dalis glotnučio pataikė man į veidą ir netgi į akį, tai pirma pažintis buvo kiek nekokia, bet nieko, nusivalėme ir skanavome. Tačiau ir netgi kitas pakuotes atidarant, gaminys nuteškėdavo tai ant stalo, tai ant rankos. Nelabai įsivaizduoju, kaip pavyktų gaminį sėkmingai atsidaryti 2-mečiui ar 3mečiui. Taip pat ir dėl kamštuko irgi kilo abejonių - nenuleidau akių, kad dukra netyčia neįsikištų į burną, tad manau ties tuo reikėtų dar pagalvoti.

Apie sudėtį ir skonį

. 20180201124414-75748.jpg

Žvelgiant į sudedamąsias dalis, matyti, jog 100 % vaisiai, tačiau tarkim obuoliai yra iš koncentrato, tad manyčiau, tai neprilygsta glotnučiui, pagamintam namuose. Tiesą sakant esame ne kartą gaminę glotnučius namuose ir skonis labai panašus, tik naminis man kiek natūralesnis. Tad mano išvada tokia: būnant namie, darytume naminį, bet keliaujant ar neturint galimybės pasigaminti, galima pasilepinti ir tokiu gardumynu. Šį produktą labai rekomenduočiau priešpiečiams ar pavakariams, kaip alternatyva bandelėms, kukurūzams ar kitiems mažiau sveikiems užkandukams.

Būtinai išbandykite ir Jūs :)