Hipp glotnučiai - jėga!

Hipp glotnučiai - jėga!

05. Feb 2018, 14:40 reaqua reaqua

Ir mes turėjome galimybę paragauti Hipp glotnučių! 

20180205140023-55820.jpg

Kai tik gavome siuntinuką puolėme išpakuoti. Dėžutėje radome 4 glotnučių pakuotes. Tik šaukštelio nebuvo (ar pasikeitė kažkas ar tiesiog mums pamiršo pridėti). Na, bet tai nesutrukdė mėgautis skoniu ;)

20180205140209-52506.jpg

Kiekvienai dienai - vis po naują skonį. :)

Taigi pateikiame verdiktą:

Pakuotės dydis idealiai tiko mūsų 1,5 m. pipirui - produkto kiekis užtenkamas, vaikui tokio užkandžio vienam kartui tikrai pakanka. Pati pakuotė spalvinga, tinkama vaikui. Tik gavus iškarto puolė apžiūrinėti. Pirmas dalykas, kad mažyliui užkliuvo - kamštelis. Jis vis sukinėjo jį - atsigeria ir užsuka. Tada vėl atsuka. Pabaigus pakuotę dar kurį laiką žaidė sukinėdamas. Visai puikus užsiėmimas :D Ir jam visai pavyko atsisukti ir užsukti pačiam.

Labai jaudinausi, ar patiks mažyliui, nes buvau jau praradusi viltį, kad jis valgys tokias tyreles/glotnučius. Kiek esu išbandžiusi - nei vienų nevalgė. Nesuprasdavau, kodėl jam nepatinka. Bet matyt skonis buvo esmė :) 

Pirmą kartą atidariau pakuotę ir daviau - paragavo, apžiūrėjo iš visų pusių, tada dar kart paragavo ir nuėjo atsisėsti į savo žaidimų erdvę. Žiūriu, kad jau pusės pakuotės nėra. Puikus rezultatas ;) Galiausiai bežaizdamas užsukimo/atsukimo žaidimą pabaigė visą pakuotę! Labai džiaugiausi, kad jam patiko.

Pirmoji pakuotė bandyta namuose, o su antrąja keliavo į automobilį (tik kadangi važiavo kartu su tėčiu, neturiu nuotraukėlių). Kelionėje buvo ramu. Skanavo glotnučius ir žaidė. Ir vėl suvalgė visą kiekį! :) Kitas valgėme jau namuose.

Visi keturi skoniai tikrai patiko, visi buvo pilnai suvalgyti. Ir dar patiko, kad mažylis jų neišpylė stipriau paspaudęs - tikriausiai dėl konsistencijos, nes kitos labai dažnai išbėgdavo tik paėmus vaikui į rankas. Hipp glotnučių konsistencija šiuo atveju tinkama. 

20180205142228-41369.jpg

Visus Hipp glotnučių skonius norėjau išbandyti ir aš, todėl visų paragavau. Jokių priekaištų skoniui, tikrai labai skanūs, ideali konsistencija ir glotnučių kvapas. Ir aišku kaip ir visos mamos, mano akys nukrypo į kitą pakuotės pusę :)

20180205142436-25106.jpg

Ir vėl likau patenkinta perskaičiusi ir neradusi nieko, kas netiktų vaikui. Natūralus, be pridėtinių cukrų, iš ekologiškų ūkių... Nėra net ką ir bepridurti! Hipp produkcija ir vėl nenuvylė nei skoniu, nei produktų sudėtimi. Džiugu, kad yra tokių gamintojų, kuriems rūpi mūsų vaikai ir jų sveikata ;)

P.S. vyresnėlis 4,5 metų brolis taip pat gavo paragauti. Prašė nupirkti ir jam "to su braškėm" :D

Taigi galutinis verdiktas: puikus užkandis ne tik metinukui, bet ir vyresniam vaikui. Patogi ir tinkamo dydžio pakuotė, kuri tinkama naudoti ir namuose, ir kelionėje. Puikus skonis iš natūralių produktų! Hipp glotnučiams skiriam 10 balų;)

Ačiū už galimybę išbandyti ir pagaliau atrasti tai, ką vaikas su pasimėgavimu valgo ;)