Kas laimi L'occitane grožio rinkinuką?

Kas laimi L'occitane grožio rinkinuką?

02. Dec 2013, 14:55 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Tęsiame tradiciją Mamyčių klube bendrauti su specialistais įvairiomis temomis. Šįkart klausimus galėsite užduoti ne susitikimo metu, o tiesiog portale, taip vadinamame online – dvi valandas.

Pokalbio tema “Veido odos priežiūra šaltuoju sezonu”

Gruodžio 2 dieną, nuo 15 iki 17 val.

Į jūsų klausimus atsakys „Bomond“ grožio salono kosmetologė Tatjana Klimašauskienė

20131125214332-42586.jpg

Sužinok:

-kaip tinkamai valyti veido odą

-kokios veido odos priežiūros priemonės tinkamos šaltuoju metų laiku

-kas padeda atgaivinti ir pamaitinti sausą, suglebusią odą?

-ar tinka naudoti liaudiškas priemones, o gal geriau iškart kreiptis į profesionalą

Kaip vyks pokalbis?

Jūs rašote klausimus komentaruose, o specialistė į juos atsakys. Tiesa, savo klausimus galite pradėti rašyti jau dabar. Pirmadienį nuo 15 val. prisijungusi kosmetologė Tatjana į juos pradės atsakinėti raštu.

Kur rasite atsakymus?

Jie bus čia, komentaruose, po šiuo straipsniu. Vėliau visus atsakymus apibendrinsime atskiruose straipsniuose.

PRISIJUNK PRIE GYVO POKALBIO SU KOSMETOLOGE APIE TAI, KAIP PRIŽIŪRĖTI VEIDO ODĄ ŠALTUOJU METŲ LAIKU

GRUODŽIO 2 D., PIRMADIENĮ, NUO 15 IKI 17 VAL.!

Už įdomiausią klausimą vieną mamytę apdovanosime L'occitane grožio rinkinuku!

20130605103704-94950.jpg


RAŠYK KLAUSIMUS JAU DABAR!


02. Dec 2013, 19:04

O, kaip netikėtai ! Labai ačiū kosmetologei Tatjanai, džiugu, kad man aktualūs klausimai dar ir tiko 😀 Ačiū MK, stebinat vis 😀

02. Dec 2013, 17:42

👍🌷sveikinu😀)

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 02. Dec 2013, 17:27

Taigi, kas laimi L'oocitane grožio rinkinuką? Paprašėme Tatjanos pagalbos - jai labiausiai patiko Utopija klausimai - tad sveikiname, Roberta - tau keliauja dovanėlė!

02. Dec 2013, 17:09

Mielosios, tikiuosi nieko nenuskriaudžiau ir atsakiau į visus klausimus. Jei liko neaiškumų - būtinai ateikit į nemokamą konsultaciją (reikia užsiregistruoti). Ten išsamiau pasikalbėsime.
Rūpinkitės savimi 😀

02. Dec 2013, 17:07 gintarerei

Gintarerei, plaukų oda galima sutvarkyti. Patariu nueiti pas dermatologą, nes tai gali būti kai kurių odos ligų požymis. Ten Jums ir patars priemones, kuriomis naudotis. Jei ne, ateikite į mūsų saloną 😀

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 02. Dec 2013, 17:07

Ačiū mamytėms už klausimus, o kosmetologei Tatjanai - už patarimus šias dvi nelengvas valandas 😀 Būkite gražios! Netrukus paskelbsime, kas gi laimi L'occitane grožio rinkinuką!

dėkoju Jums už atsakymą

02. Dec 2013, 17:04 gintarerei

Gintarerei, priemones pačiai išsirinkti gan sudėtinga. Neveltui reikia tiek mokytis, kad išmanytųme šią sritį. Profesionalias priemones turi parinkti kosmetologas, nes jos labai aktyvios ir pati galite net pakenkti sau. Tačiau jos yra efektyviausios.

02. Dec 2013, 17:01 pypse

Labas vakaras Pypse, tikiuosi alyvuogių aliejus yra kosmetinis, kitu atveju oda teršasi, pilkėja. Rožių vanduo yra puikus drėkinantis tonikas. Kaip kosmetikos valymo priemonė Jūsų kokteilis, manau, tinka. Tačiau odos nuvalymas vakare turi būti kruopštesnis. Tuomet būtina odą tonizuoti. Drėkinimas, maitinimas, aktyvių ingridientų įvedimas įmanomas serumų, kremų dėka. Šiuo metų Jūsų oda naudoja savo išteklius, bet ateis laikas kai jos rezervai išseks. Kad to ne įvyktų pakoreguokite savo odos priežiūrą.

02. Dec 2013, 17:01

Dėkoju už atsakymus

02. Dec 2013, 16:55 krisliukas

Krisliukas, vit A+E sustiprina vienas kito poveikį. Vitaminas E yra labai stiprus antioksidantas (kuris geriausiai veikia tepamas ant odos). Vitaminas A (retinolis) labai stipriai regeneruoja ir atjaunina oda, be jo neįmanoma išgydyti aknės. Tačiau jo negalima naudoti nesčioms ir maitinančioms.
Geriau ant veido odos tepti tam skirtas priemones, o vitaminus skirtus gerti, geriau vartoti į vidų.

02. Dec 2013, 16:51 agnioox

Agnioox, mažylio odą reikia prižiūrėti labai kruopščiai. Jo oda yra plonesnė ir pralaidesnė, todėl ir priemones reikia rinktis skirtas kūdykiams bei kuo natūralesnes. Vaistinėse gaminami apsauginiai kremukai, pasitarkite su vaistininke (ji tiksliai žino jų gamybos kremukų sudėtį). Geriausia apsauga nuo šalčio - drabužiai.

02. Dec 2013, 16:47 gintarerei

Sveiki Gintarerei, labai aktualus klausimas. Kai klienčių biudžetas neleidžia ateiti į saloną, rekomenduoju surinkti priemones intensyviai namų priežiūrai, kad klientė galėtų turėti kokybiškas „grožio dienas“ namuose. Profesionalios kosmetikos kainos yra įvairios, todėl tikrai galima rasti tinkamą variantą. Juk galima reikiamas priemones supirkti palaipsniui.
Būtinai reikia prausyklio, toniko, ir kremo. Geriausia, dieninį kremą su SPF15 ir naktinį, intensyvų kremą. Idealų turėti šveitiklį bei kaukę, šias priemones naudoti kartą į savaitę. Serumas visada labiau koncentruotas nei kremai, todėl šios priemonės įvedimas kursais, labai patartinas.
Visas priemones reikia pirkti atsižvelgiant į odos tipą bei būklę, geriausia pasitarti su profesionalu. Juk konsultacijos dažniausiai yra nemokamos.

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 02. Dec 2013, 16:43

Miela, Tatjana, jei galite dar atsakykite mamytėms: pypse ir agnioox Ačiū

02. Dec 2013, 16:35 snaiga

Labas vakaras Snaiga, į šį klausima atsakiau žemiau. Šiuolaikinės priemonės sukurtos taip, kad atsakytų kelis reikalavimus. Tikrai galite rasti drėkinantį kremą, kuriame nėra vandens ir kurio konsistencija Jums tiks šaltesniu oru. Taip pat ir žieminiai apsauginiai kremai skirti riebiai/mišriai odai, nepalieka diskomforto jausmo.
Naudojant drėkinantį kremą, jį reikia įtapšnoti maždaug valandą iki išėjimo į lauką. Ant viršaus galima užtepti tonalinį kremą, kas sustiprins apsaugą (labiau tinka tirštesnį kremai, kuriuose vandens nėra arba jo minimaliai).

02. Dec 2013, 16:28

Sveiki Latrobe, odos su išsiplėtusiais kapiliarais priežiūroje labai svarbus etapas - prevencija. Reikia naudoti priemones, kurios padeda sprėsti šią problemą. Patariu ieškoti priemonių kosmeceutikos linijose. Kosmeceutika tai yra kosmetologinės priemonės, kuriose naudojami farmaciniai ingridientai ir taikomi kokybės bei gamybos reikalavimai tokie patys kaip vaistų. Jau esantį tinklelį galite pašalinti koaguliacijos budu, t.y. lazeriu arba elektrokoaguliacija. Jums ši procedūra skausminga. Pasitarkite, gal prieš ją galite išgerti nuskausminamųjų. Dėja, aš šios procedūros neatlieku.
Turint odą su išsiplėtusiais kapiliarais reikėtų vengti temperatūros pasikeitimų (karšta-šalta ir atv.), karštų gerimų, alkoholio, rūkymo, pirčių, stresų, saulės ir t.t. Kapiliarus sustiprinti padėda vitaminas C ir E (geriausia serumuose).
Taip pat yra sukurta daug profesionalių procedūrų padedančių sustiprinti kapiliarus bei pagerinti odos būklę. Mūsų salone tokių procedūrų kainos nuo 120Lt.

02. Dec 2013, 16:25

Labas vakaras ingusas, iš aprašymo galiu daryti prielaidą, kad odos apsauginis barjeras pažeistas. Gali būti, kad trūksta lipidų (odos riebalų) arba oda labai stipriai dehidratuota (trūksta vandens). Daugiau galiu pasakyti pamačiusi odą, sužinojusi kaip ją prižiūrite. Ateikite į nemokamą konsultaciją (būtinai užsiregistruokite). Šią problemą tikrai galima išspręsti.

02. Dec 2013, 16:13 Zylutee

Sveiki, Zylutee, ką turite omeny natūralumas? Profesionali kosmetika su kuria dirbu irgi yra natūrali. Formulėse kartu derinami natūralūs gamtiniai ingridientai bei aukštos biotechnologijos. Taip pasiekiamas efektyvumas ir rezultatai. Mūsų organizmas labai protingai sukurtas, todėl į odą labai sunku prasiskverbti bet kokiems elementams. Taip mes apsaugomi. Būtent čia padėda mokslas. Odos paviršiuje nėra fermentų padėdančių suvirškinti tepamą priemonę, todėl ir teorija apie „valgomą kosmetiką“ abejotina, ji veikia tik raginį odos sluoksnį.
Jeigu nusprendėte naudoti aliejus kaip kosmetines priemones, tai turi buti KOSMETINIAI aliejai (juos rasite vaistinėse arba specializuotose parduotuvėse). Aliejus geriau tepti ant drėgnos odos, kitaip sudaryta plėvelė sukels diskomfortą. Nepatariu aliejų naudoti ištysai, nes pakinta odos lipidai ir oda išsausėja.

pypse pypse 02. Dec 2013, 16:06

Sveiki, akių makiažą valau su alyvuogių aliejumi. Vatos gabaliuką papurškiu rožių arba įprastu vandeniu, užlasinu alyvuogių aliejaus ir nusivalau tušą, pudros likučius. Jaučiuosi su tuo aliejumi kartu pamaitinusi ir paakių zoną ir veido odą. Ar teisingai jaučiu?😀 Kitokių jokių kremų nenaudoju. Bet įprastai juk veidui kremai ir paakių oda tepami skirtingomis priemonėmis. Mano veido oda nėra spuoguota, neprobleminė, ne sausa, neblizganti, gal vietomis pasiplėtę kapiliarai, todėl tuo aliejumi aš patenkinta. Ar patartumėte tęsti aliejaus naudojimą, ar ilgesnėje perspektyvoje žiūrint mano metodas nėra geras. labai ačiū už atsakymą

02. Dec 2013, 16:05 Gerda_M

Labai teisingai jaučiate ko odai reikia žiemą ir vasarą. Aišku, dar reiktų atsižvelgti kokia yra odos būklė. Odą visada reikia drėkinti. Ar ją reikia maitinti, valyti ar atstatyti, o gal jau reikia kaukių lėtinančių senėjimo procesus, spręsti reikia individualiai. Šidančių kaukyčių nedarykite jei yra išsiplėtę kapiliarai.
Veido priežiūra kiekvieną rytą: lengvas odos nuvalymas, tonikas, dieninis kremas. Vakare: odos nuvalymas prausykliu, tonikas, serumas ir/ar naktinis kremas. Kas savaitę reikia nušveisti odą, uždėti kaukę. Minimum kas mėnesį reikia apsilankyti kosmetologiniame kabinete. Visos priemonės turi būti parenkamos individualiai.
Rekomendacijas kaip priežiūrėti užterštą odą galite rasti:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=585834598111502&l=4e19773b09

1 2 3