Grožio procedūrų veidui akcentai - įvyko paskutinis susitikimas

Grožio procedūrų veidui akcentai - įvyko paskutinis susitikimas

11. May 2015, 10:07 InetaBu InetaBu

 

Štai ir artėja Mamyčių klubo susitikimų sezono pabaiga, paskutinįkart susitikimo su p. Gintare atlikti paskutinės veido gražinimo procedūros, kuri vadinasi labai paslaptingai  - Ledi tobulybė. Tikrai kiekviena iš mūsų turime viziją, kuri atsiranda išgirdus šiuos žodžius, o aš norėčiau palinkėti turėti šią viziją, bet tuo pačiu, leiskime sau kasdien jaustis nuostbiausiomis ir gražiausiomis, kad spindėtume ir išorėje, ir viduje :) Juk laiminga mama - laimingas pasaulis !

Paskutiniojo susitikimo metu atlikome begalę malonių procedūrų - iš pradžių šveitėme ir maitinome rankeles, patepėme nuostabaus granatų kvapo kremuku, nusivalėme veidukus ir užtepėme pirmąją kaukę iš trijų - pagal kiekvienos odos tipą. Nusivalius pirmąją kaukę, atėjo eilė skaistinamajai ir lyginamajai kaukei, jos metu klausėme nuostabios  klasikinės fortepijono muzikos, kurios metu netgi prisnūdome :) Tobula, ar ne?

 20150511100601-20749.jpg

Trečioji kaukė buvo maitinamoji ir drėkinamoji, kuri, kaip minėjo p. Gintarė, tikrai susigėrė į mūsų odą akimirksniu. efektas nuostabus - atlikus trijų kaukių procedūrą, nusivalius tinkamu veideliui toniku, patepus kremuku ir parusvinus skuostus pudrele - išėjome į namus kai Deivės. Tikrai tikrai, tikros  Deivės, spindinčiomis šypsenomis, pailsėjusios, nors užtrukome tik pora valandų, nusiteikusios nuostabiai dienai su šeima. 

Nuošridžiai noriu padėkoti p. Gintarei už jaukią iš malonią atmosferą, skanius saldainius, tylos ir susikaupimo minutes, nuostabią muziką ir aišku - nustabias grožio procedūras, išsamias žinias ir pasidalijimą patirtimi. 

20150511101043-14059.jpg

Visiems turintiems klausimų ar noro sužinoti, pabandyti, kontaktai čia:

Gintarė  Miškinytė-Jančienė, telefono numeris 8698 12004, elektroninio pašto adresas: gmjanciene@gmail.com  

20150511100700-43659.jpg

Iki greitų susitikimų !!!