Galiu prisiimti atsakomybę už visas kates bėgančias skersai

Galiu prisiimti atsakomybę už visas kates bėgančias skersai

08. Mar 2015, 22:03

Manau, kad tikslinga girtis, na šiek tiek pagražinti įsivaizduojamą tikrovę, tik tuomet, jeigu eini į pokalbį dėl darbo. Gebėjimas save tinkamai pristatyti, padidinti pasiekimus gali garantuoti didesnį atlyginimą, kurį galima bus skirti vaikų ugdymui, aprangai, pramogoms, maistui. Kitu atveju, savo įsivaizduojamojo aš demonstravimas, kaip tikrojo aš, nėra tikslingas. Kad ir kiek girtumėmės, nepaslėpsime savo ydų ir trūkumų. Visos ylos anksčiau ar vėliau išlenda ir labai badosi.

Aš pasidžiaugsiu, kad einu savo pasirinktu keliu, kuris, tikiuosi, ves į aukštumas. Žinoma, būna visko, ir akmenėlių pasitaiko. Suklumpu. O kiek juodų kačių prabėga! Bet aš einu. Kartais, kai labai sunku imu guostis vyrui, bet šis atsako, kad pati norėjau. Atsidūstu. Diskusijai kaip ir nelieka priežasties. Bet aš moteris, reikia man išsikalbėti. Kita vertus, susitaikius su tuo ką pasirinku, pasijaučiu padėties šeimininke, kartais valdove, ir suprantu, kad galiu prisiimti atsakomybę, už visas kates bėgančias skersai kelią. Aš jas galiu nuvyti, prisijaukinti arba perdažyti :)

Taigi, įsisąmoninu, kad aš namuose šiuo metu valdovė. Aš žinau, kur viskas padėta, ką šeimos nariai turi rengtis, kada keltis, ką valgyti, kur eiti, su kuo susitikti, ką nusipirkti, kokius darbus padaryti, kaip pakelti jiems nuotaiką, kaip paguosti, kur pleistrą užklijuoti, ar kokių vaistų duoti. Valdau. O valdymas, kaip žinia, labai atsakingas darbas. Žinoma, šis darbas atsiperka su kaupu. Aš net į tualetą išdidžiai galiu žingsniuoti su palyda.

Ir dabar prisėdus prie kompiuterio suprantu, kad mano karalystei reikia manęs. Taigi, turiu atsitraukti. Pareiga šaukia. Turiu tobulinti bendravimą šeimoje, kad neuždavus klausimo galėčiau pateikti atsakymą.

Su Kovo 8-ąja mielosios! Džiaukitės užimdamos valdovės pozicijas savo šeimoje, netgi ir tuomet, kai iš nuovargio keliai linksta!