Gal susitikime boulinge?

Gal susitikime boulinge?

24. Jul 2017, 22:43 Natele Natele

Vis planavau ir planavau susitikti su draugėmis, kad vaikai kartu pažaistų ir pabendrautų  kokią gražią vasaros dieną prie kokio vandens telkinio ar bent jau kokioje smagesnėje žaidimų aikštelėje. Tačiau šios vasaros orai visai nelepina, atostogos jau gerokai įpusėjo, o gražių dienų vos kelios. O ir jų nepavyksta suderinti su skirtingais mano  ir draugių planais tomis dienomis... Tad tenka ieškoti kitos susitikimo vietos, kur galėtume pasidžiaugti vieni kitų bendrija ir vaikams būtų ką veikti. 

Šiandien būtų labai tinkama diena - niekas nieko nesuplanavę. Lyja. Netyčiom užkliūna Apollo boulingo reklama: ,,Žaidžiame NERIBOTAI. Takelio kaina 15 € Vilniuje, 10 € Klaipėdoje ir Šiauliuose. Akcija galioja Jums patogiu metu ir bet kurią dieną!". Puiku! Skambučiai draugėms su vieninteliu klausimu ,,Gal susitinkam boulinge?", rezervavimas ir už valandos  belaukiantis smagus susitikimas.

Visiems vaikams buvo smagu - nuo ikimokyklinuko iki paauglio. Tiesiog nerimtos varžybos su pajuokavimais, paplepėjimais, užsimiršimais, kad jau ridenimo eilė atėjo. 

20170724222643-67290.jpg

Nesimatyta su kai kuo net kelis mėnesius ar net ilgiau. Tiek naujienų pas visus - didelius ir mažus. Boulingo pasiūlymas mums labai pravertė tokią geru oru nepasižyminčią dieną.

Tiesa, jei gerai žaidžiate, o gal tiesiog sekasi, gali jus pradžiuginti ir štai tokia reklama: 

20170724223056-80670.jpg

Šiandien užsidedu dar vieną didelį pliusą savo atostogų norų sąraše ir labai džiaugiuosi smagiai praleistu pusdieniu.