FB konkursas: Laimėkite maisto netoleravimo tyrimą!

FB konkursas: Laimėkite maisto netoleravimo tyrimą!

10. May 2018, 10:12 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

FB konkursas->>

Maisto netoleravimas (ar padidėjęs jautrumas maistui) yra žalinga reakcija į maistą ir maisto priedus. Neretai ne vieną žmogų vargina tokie simptomai kaip pilvo pūtimas, nuovargis, viduriavimas, vidurių užkietėjimas, pykinimas, dažnas galvos skausmas ar migrena, astma, egzema ir kt.

Šie simptomai gali atsirasti dėl daugelio priežasčių, viena iš jų – maisto netoleravimas. Dažnai būna sunku nustatyti pagrindinį dirgiklį, sukeliantį šiuos simptomus, todėl įprastos dietos, atsisakant vieno ar kito produkto, yra neefektyvios.

Todėl viena iš priemonių sužinoti savo prastos savijautos priežastis - atlikti FOOD DETECTIVE™ tikslų maisto netoleravimo tyrimą.

-Į rinkinio paletę įeina pagrindiniai, kasdien naudojami maisto produktai: 58 produktai (dalis jų mišiniuose) + glitimas.
-Prieš atliekant rinkinio tyrimą galima valgyti, gerti, vartoti medikamentus. Tyrimo rezultatams tai įtakos neturi.
-Kiekvienas netoleruotinas maisto produktas įvertinamas pagal tris lygius: silpnai, vidutiniškai ir stipriai
-Tyrimas atliekamas iš kapiliarinio (piršto) arba veninio kraujo
-Tyrimo atsakymas – po 1-3 dienų
-Tinka ir vaikams.

InMedica klinika (www.inmedica.lt/lt) vienai iš jūsų arba jūsų vaikui padovanos šį tyrimą su sąlyga, jog po mėnesio/ pusantro aprašysite savo išsamų atsiliepimus po tyrimo, pakeitus mitybą - kaip pagerėjo jūsų ar jūsų vaikučio savijauta, sveikata ir pan. 

Laimėtoją rinksime gegužės 15 d.