Elastiniai diržai po gimdymo

Elastiniai diržai po gimdymo

27. Feb 2017, 11:52 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Nėštumas – tai nuostabus laukimo metas, kupinas malonaus nerimo ir išskirtinės priežiūros tiek savimi, tiek ir dar negimusiu kūdikiu. Todėl nenuostabu, kad jauną būsimą mamytę kankina daugybė klausimų, o ir augantis pilvukas reikalauja išskirtinio dėmesio.  Tad kaip išrinkti tinkama korsetą po gimdymo, kuo skiriasi korseto ar diržo po gimdymo modeliai, kaip išvengti strijų ar kovoti su papildomais kilogramas – visus šiuos ir daugelį kitų Jums rūpimų klausimų padės išspręsti parduotuvės ELADY.lt atstovės ir savininkės – Oksana ir Anželika.

Diržų po gimdymo, dar kitaip vadinamų korsetų po gimdymo, turime gana platų asortimentą, kurį galime pritaikyti įvairiems lūkesčiams patenkinti. Norint išsirinkti tinkamiausią, būtina atkreipti dėmesį į savo individualius poreikius ar savijautą.

Elastinius diržus po gimdymo mes klasifikuojame į kelis pogrupius: 

  • Ilgi diržai po gimdymo, virš 25 cm ilgio

Daugelis jaunų mamyčių po Cezario pjūvio ieško būtent prailginto korseto ar diržo, taip pat toks variantas tinka aukšto ūgio (180 cm) merginoms, kurioms įprasti diržai (apie 20-23 cm) yra per siauri.

Aukštas diržas Tummy SleekAukštas, plonas diržas Talia Elegant

  • Diržai su petnešėlėmis ar kelnaitėmis

Aktyvios, sportuojančios mamytės ieško būtent diržo su prilaikančiomis petnešėlėmis ar kelnaitėmis. Toks diržas po gimdymo leidžia netrukdomai judėti, nevaržo judesių, neslysta ir užtikrina maksimalų komforto jausmą.

Korsetas Talia Magic Slim 4SUPER TALIA PRZÓD mitex_classic 8466 copy

  • Stiprūs ir labai stiprūs formuojantys elastiniai korsetai

Tai vieni populiariausių korsetų po gimdymo. Korsetas nuo diržo skiriasi tuo, kad turi šonuose formuojančius kabliukus. Taip pat korseto suvaržymas yra stipresnis nei diržo, todėl greičiau atsistato pilvo raumenys, formuojamas dailus liemuo ir palaikoma taisyklinga laikysena.

Kiekvienai moteriai labai svarbi jos figūra, todėl ir jaunos mamytės siekia kuo greičiau atsikratyti priaugusių nereikalingų kilogramų. Tokiu atveju patariame liekninantį korsetą nešioti iškart po gimdymo. Dauguma akušerių ginekologų rekomenduoja korsetą pradėti dėvėti jau kitą dieną po gimdymo ir nešioti apie 1-3 mėn.

TALIA PRZÓD mitex_classic 8599 copyDiržas - korsetas po gimdymo Tummy Shape2

  • Orui pralaidūs diržai iš elastinio audinio

Tokie diržai ypač tinka vasarai, kai daug judate ir prakaituojate. Itin kokybiška, orui laidi, elastinė medžiaga suteikia galimybę individualiai pritaikyti diržą prie kūno formų, todėl diržas idealiai priglunda, netrukdo judėti ir leidžia odai kvėpuoti.

Diržas po gimdymo Trimmer Invisible2Plonas diržas po gimdymo Exclusive line 3

  • Modeliuojantys korsetai, laikantys formą, su kaušeliais krūtinei

Itin stipriai modeliuojantis korsetas padeda greičiau susigrąžinti pilvo ir liemens formas bei odos stangrumą, o specialūs kaušeliai – pakelia ir prilaiko pasunkėjusias krūtis.

KOREGUOJANTIS BODIS MAGICKlasikine gracija korsetas kuno spalvos elady.lt

  • Korsetas skirtas figūros atstatymui ir sportui

Tai visai nauja korsetų rūšis, itin populiari visame pasaulyje ir dar visai neseniai pasirodžiusi Lietuvoje. Korsetą patartina dėvėti ne tik namuose, bet ir intensyviai sportuojant, einant į sporto salę ar aktyviai leidžiant laiką su vaiku.

dirzas sportui waisttrainer 1korsetas liekninantis sportui 1

Būtų nuostabu, jeigu būsima ar ką tik tapusi mamytė, ieškanti diržo žinotų, koks modelis jai yra patrauklus. Visi diržai turi savų privalumų ir trūkumų. Itin stipriai koreguojantys ir prilaikantys diržai, tikrai nebus kaip įprasti apatinukai. Jie idealiai apspaus ir laikys Jūsų pilvo sienelę bei juosmenį, tačiau dėl intensyvesnio stiprumo, iš pradžių prie jo reikės priprasti. Po kurio laiko, pilvuko apimtys ims atsistatyti ir diržas taps beveik nejuntamas.

Visi elady.lt turimi diržai užsegami kabliukais ir turi po tris kabliukų eiles, todėl galite jaustis ramiai dėl dydžio – diržas ar korsetas prisitaikys prie Jūsų lieknėjančios figūros. Taip pat mūsų turimi diržai ar korsetai turi apačioje užsegamas kelnaites, kad Jums būtų kuo paprasčiau.

Taigi, mielos būsimos mamytės, jauskitės komfortiškai ir atrodykite gražiai su elady.lt!

NEMOKAMAS KORSETŲ/DIRŽŲ KATALOGAS

20170227175508-91112.jpg