Du mažyliai namuose: mūsų sekmadieniai

Du mažyliai namuose: mūsų sekmadieniai

09. Jun 2017, 13:52 Vytulka Vytulka

Praeitą sekmadienį šventėme tėvo dieną. Iš ryto pasveikinę tėtį maža dovanėle, raktų pakabuku, kurį Ignas labai norėjo pasilikti sau, išskubėjome į teatrą. Teatre buvo Igno šeštadieninės mokyklėlės uždarymo vasarai renginys, kur Ignas turėjo pirmą kartą pasirodyti ant scenos, beje, su tėčiu :). Nors tas pasirodymas truko turbūt 5 minutes, bet mums tai  - įvykis :). Ignas vaidino laikroduką. Tiesą sakant, žinant mūsų Igno charakterį, buvom nusiteikę, kad ant scenos gali ir  išvis neužlipti (nemėgsta naujų vietų, reikia apsiprasti prie naujų žmonių ir erdvės). Kelios dienos iki renginio, kai vežiau Igną į repeticiją, jis išvis atsisakė vaidinti ir nieko nedarė...Todėl ir mūsų nusiteikimas buvo toks. Bet kai tikiesi blogiausio, viskas gaunasi gerai. Ignas kuo puikiausiai ėjo į sceną, neišsigando, viską darė, ką ir reikėjo daryti, mosikuoti rankomis, tarsi laikrodžio rodyklėmis, bėgioti, bei sėdėti ant porolono lakšto, kol tėtis jį tampė, inscenizuodamas automobilį. Valio!

20170609135103-14016.jpg

Į teatrą ėjome kartu su Gyčiu. Jis jautėsi puikiai, renginys truko maždaug valandą. Sėdėjo ramiai ant kelių ir išpūtęs akis stebėjo, kas vyksta ant scenos. Pagalvojau, kad jau beveik galima eiti ir į rimtesnį spektaklį. Likus 15 minučių iki pabaigos, užkrimto ir užmigo nešioklėje ( jau minėjau, kad ta nuostabi nešioklė mane tiesiog stebina)
Na o po visų sekmadienio pramogų, kaip priklauso, abudu kosti ir sloguoja.....:( Ignas taip ir nepripranta prie darželio, tik vieną dieną ramiau pasilieka, o štai kitą - jau serga. Na, bet peršalimas neatiprus ir pirmadienį jau vėl tęsime apsipratinėjimus darželyje.

O šį sekmadienį keliausime į gimtadienį ;) O ką jūs?

Vytulka Vytulka 11. Jun 2017, 13:31 Goda J.

Turiu ergo baby. Prieš tai vandžiau BabyBjorn, tai man ženklus skirtumas, nes nesijaučia jokio svorio, vaikas joje pamiega. Nešioklė tinka su įdėklu nuo gimimo iki 20 kg, tai užteks ilgam. Net vyreanį vaiką gqlima nešti joje, pasisosinus ant šono arba ant nugaros. Maitinti nebandžiau nešioklėje, bet tikrai įmanoma.

Goda J. Goda J. 10. Jun 2017, 23:18

pasidalinkite su manim prašau apie savo nuostabiąją nešioklę? kaip suprantu ir maitinate vaiką joje? man labai aktualu.. 😀) Motiejui jau 1.5mėn, dar nelabai laiko galvyę, tad mūsų turima BabyBjorn nelabai dar tinka.. Ačiū! 😀

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 10. Jun 2017, 21:25

Šaunuolis jūsų Ignas!!! 😀

Loreta_K Loreta_K 10. Jun 2017, 00:06

Šaunuolis Ignas!!! 🌷🌷🌷 Linkim didžiausios sėkmės ir kituose pasirodymuose! 😉

jaldija jaldija 09. Jun 2017, 22:50

Koks šaunuolis👍
Kaip smagu tokie renginukai, ir nors trumpi , bet tokie ypatingi vaikų pasirodymai👍🌷🌷