Driftingo varžybose varžėsi ir vaikai, ir tėvai

Driftingo varžybose varžėsi ir vaikai, ir tėvai

21. Nov 2011, 00:00 blogietee blogietee

Kiekvienas vyras pasakytų, kad mašina - tai savęs realizavimas. Bet nuo vyrų vairavimo pomėgiu neatsilieka net vaikai. Šį savaitgalį PC Panorama vyko HPI RC driftingo varžybos. Paklausite, kas tai yra? Tai radijo bangomis valdomų mašinyčių varžybos.

 

Kadangi patys esame aistruoliai šio sporto, namuose valdomų mašinyčių beveik daugiau nei paprastų - nuvykome ir mes pasižiūrėti. Ypač susidomėjęs buvo Augustas, nes valdomos mašinytės - jo rimčiausias užsiėmimas namuose.

 

Susirinko į varžybas tiek vaikai, tiek vyrai, kurie tikėjosi laimėti. Kiekvienas turėjo išvažiuoti jiems įrengtą trasą laikantis visų taisyklių. Rinko taškus ir minusus. Minusai skiriami už atsitrenkimą į sieneles, posūkių "neišėmimą".

Lenktynėse dalyvavo įvairių modelių mašinos. Prieš renginio pradžią visi skubėjo jas suderinti, paruošti.

 

Toks įspūdis, kad dalyvauji tikrose ralio varžybose, tik sumažintame variante.

Žiūrovai taip pat turėjo galimybę išbandyti šių mašinų galimybes. Jiems buvo įrengta atskira trasa, kur būriavosi visa eilė vaikų.

Varžybų metu taip pat buvo apdovanojami vaikai, kurie dalyvavo LESTO surengtame ekologiško svajonių automobilio piešimo konkurse. Jį laimėjusi mergaitė gavo didelę radijo bangomis valdomą mašiną ir diplomą. Visų dalyvių piešiniai taip pat yra eksponuojami pirmame aukšte surengtoje parodoje.

Tiek žinių iš vykusio čempionato "Panoramoje".

 

Blogietė

21. Nov 2011, 13:10

Nu ko tik nėra šiam sviete😀 👍 👍 👍

21. Nov 2011, 11:19

ooo mano vyrui iri sunui butu patike toks renginuks 😉 vyras mano turi tokia masinyte 😀 bet su sunum ja vazinejasi tik kolkas lauke..iki lenktyniu trasoj jiems dar tooooli 😀