Draugiškas šampūnas "Tindi"

Draugiškas šampūnas "Tindi"

09. Nov 2015, 13:16 Aistė Meškienė Aistė Meškienė

Džiaugiamės gavusios progą išbandyti vaikišką šampūną "Tindi". Dalinuosi mano ir dukrytės įspūdžiais. 

*PAKUOTĖ - vos tik gavome siuntinuką iš kurjerio, mažoji damutė nekantravo išpakuoti šampūną. Vos tik jį ištraukėmė, čiupo į rankas ir apsidžiaugė išvydusi triušiuką. Juk jos mylimiausias draugas - pliušinis triušis, su kuriuo miega. Dabar ir šampūnas su "draugu"! 

Man taip pat patiko pakuotė, jos dizainas. Ryškus plastikinis buteliukas, kuris patraukia dėmesį, yra žaismingas. Vaikams tai patinka! Tad su nekantrumu dukrytė laukė vakaro, kol keliausime į dušą :) 

*BANDOME PRODUKTĄ - atidarius pakuotę jaučiasi malonus ir neįkyrus kvapas. Jis neerzina ir nėra itin intensyvus. Dukrytei kvapas taip pat patiko, uostėm abi :) Produktas bespalvis (nepridėta jokių dažiklių). Šampūno konsistencija - labai tirštas nėra, bet ir ne per skystas. Daug pilti nereikia. Pakankamai putoja ir gerai prausia. Pirmiausiai išbandėme ant galvytės. Dukrytei nelabai patinka kai skalauju galvą ir visada pyksta pilant vandenį, tad šį kartą taip pat šiek tiek pyko. Bet akyčių šampūnas negraužė. Kadangi jau moka neblogai kalbėti, tai jau iš karto pasisako jei kas ne taip. 

Panaudojome šampūną ir kūneliui prausti, nes tai 2in1 produktas. "Tindi" yra ir prausiklis. Tai labai patogu, nereikia dviejų atskirų produktų! Kaip prausikliui taip pat neturiu priekaištų. 

Be to, nesausina odos. (apie tai pakalbėsiu aptariant gaminio sudėtį). 

Išdžiuvus plaukams jie maloniai kvepia, plaukučiai švelnūs, lengvai šukuojasi. Kūno papildomai nebetepiau jokiais aliejukais ar kremais. 

*GAMINIO SUDĖTIS -  "Tindi" šampūnas - prausiklis pagamintas iš natūralių medžiagų, sudėtyje nėra SLES ir SLS, dažiklių ir alergizuojančių kvapų, parabenų, gyvulinės kilmės žaliavų. Praturtintas alyvuogių aliejumi ir medetkų ekstraktu. Alyvuogių aliejus tinka pažeistos ar ypač jautrios odos bei plaukų priežiūrai, medetkų ekstraktas turi skausmą malšinančių savybių, puikiai tinka sausai, jautriai odai. 

Mūsų odelė nėra alergizuojanti, bet manau, kad šis šampūnas - prausiklis turėtų tikti ir alergiškiems vaikučiams dėl savo švelnios sudėties. 

*BENDRAS APTARIMAS - produktu likau patenkinta! Tikrai naudosime ir toliau. Patinka, kad tai du viename. Nebereikia atskirų produktų. 

Kitus Ringuvos produktus naudojame jau senai ir juos pradėjusi naudoti, kitų nebeperku. Manau, kad taip bus ir su šiuo šampūnu. Rekomenduoju! 

O namie naudojame ir indų ploviklį, skystą skalbiklį su tulžimi, skystą muilą, skalbimo muilą, valiklį. 

Ringuvos produktus renkuosi, nes jie ne tik gerai atlieka savo funkcijas, bet neturi papildomų, dirginančių kvapų, yra švelnūs odai ir draugiški aplinkai! 

20151109131036-71194.jpg20151109131602-85925.jpg