Dovanų idėjos Tarptautinės vyrų dienos proga

Dovanų idėjos Tarptautinės vyrų dienos proga

06. Nov 2015, 06:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Uždavus geraširdišką klausimą „O ko norėtum dovanų?“, vienų mintyse iškilęs norų sąrašas primena begalinį pergamento ritinį, tačiau kitus šie žodžiai nukelia į amžinąją tamsą, kur vienintelis garsas yra besikartojantys žodžiai „nežinau...“ ir „...tai kad man nieko nereikia...“   

Ir tai yra lengvesnis iš dviejų kelių ieškant dovanų vyrui – tiesiog paklausti. Tikros ekstremalės savarankiškai leidžiasi ieškoti dovanų draugams, tėvams ar mylimiesiems. Kad ir kokį kelią pasirinksite, primygtinai dėl jūsų pačių saugumo prašome perskaityti šį straipsnį. Galbūt čia esanti informacija bus gyvybiškai svarbi būsimos šventės išvakarėse, kai rodysis, jog visos viltys prarastos ir brangiam žmogui teks vėl dovanoti kvapnią žvakę. 

Mielos moterys ir merginos, nors dabar taip neatrodo, bet išrinkti dovaną savo vyrui, tėčiui, broliui ar draugui tikrai įmanoma, tereikia šiek tiek pasukti galvą ir atidžiai stebėti aplinką. Kaip pavyzdį paimkime vieną iš laimingųjų, gavusių nuostabią ir tikrai praktišką dovaną gimtadienio proga – tėtį Edmundą. Jam dovaną išrinko žmona, sutelkusi dėmesį į vyro elgesį išduodančius ženklus.

Tai gali būti sunku, dažnai užuominos slypi atrodytų nereikšmingiausiuose gestuose bei „tarp eilučių“: „Nesuprantu, kur mano antra kojinė? Nė vienos vienodos poros nebeturiu!“; „Nejuokauju, specialiai paslėpėt? Man reikia kojinių!“ Iš pirmo žvilgsnio šie žodžiai neturi prasmės, tačiau įsigilinus į rankų gestus ir antakių padėtį kaktoje tapo visiškai aišku, jog vyrui prireikė kojinių! Ir štai, gimtadienio dovana, atsižvelgiant į sukaktį, maišas su 60 porų kojinių.

20151105102720-94983.jpg

Taigi, mielosios, matome, kad dovana geriausia, kai į ją įdėta dėmesio. Jei skiriate laiko įsiklausyti į jo pasakojimus ir atidžiau stebėdamos jo elgesį pastebite, kas galėtų praversti, pradžiuginti, jūs jau savaime darote dovaną ypatinga.

Tačiau ką daryti, kai vyro norai labai dideli? Paimkime kitą pavyzdį – dėdę Skaistį, kuris yra užkietėjęs motociklų fanas, pats turi keturratį, bet tas jau seno modelio, draugai turi naujesnius, geresnius... Bet juk nauji keturračiai neauga ant medžių, kaip tokį gauti? Nenusiminkite ir pažiūrėkite į tai kitomis akimis, kaip kad tai padarė Skaisčio tėvai. Jie, pasinaudoję savo ilgamete patirtimi po saule, į šį norą pasižiūrėjo sodininkų akimis ir pastatė keturratį iš vaisių ir daržovių! Nors ir nenuvažiuosi varžybų trasos su moliūgų ratais, tačiau akys iš džiaugsmo ir juoko tikrai suspindės.

20151105102831-78989.jpg

Dar vienas būdas atspėti giliausius artimo žmogaus troškimus yra įsivaizduoti save jo vietoje, galvoti, kaip galvoja jis. Bet, atvirai sakant, juk vyrams, tėčiams, broliams ar draugams svarbiausia yra jūsų, mielos moterys ir merginos, laimė. Jeigu jūs verkiate – verkia ir jie, jeigu jūs juokiatės – jie juokiasi kartu. Jeigu jums reikia Salomon X Pro 80, 25.5 dydžio slidinėjimo batų... Jis irgi puikiai praleis laiką slidinėdamas kartu su jumis! 

20151105102850-53666.jpg

Taigi, giliai įkvėpkite ir tikėkite savimi. Juk niekada nežinai, geriausia dovanų idėja gali laukti kitame posūkyje...

Arba padovanokite jam bumerangą. Kodėl gi ne?

20151105102742-15121.jpg