Dovanėlė nuo MK - bus ką sau padėti po egle

Dovanėlė nuo MK - bus ką sau padėti po egle

23. Dec 2019, 16:07 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Šventės artėja ir tikrai visi - norime to ar ne - įsisukame į pasiruošimo verpetą.

Ieškome dovanų savo artimiesiems, stengdamiesi įdėti visą savo širdį, kruopščiai deriname šventinį meniu, stengiamės susikurti gražią jaukią šventę. Neretai save turbūt pamirštame.

Dovanas stengiausi supirkti dar iki didžiųjų "kamščių", tad dabar ramu. Sau dovanų, be abejo, neieškojau, ne iki to buvo :) 

Tad labai malonu, kad vieną rytą mane nustebino kurjeris, kuris atnešė man dovaną nuo Mamyčių klubo. 

Dovana iš tų, kuria apsidžiaugtų bet kuri moteris, nes mes visos norime atrodyti gražios. Ypač prieš šventes - kai tikrai bus daug renginių, daug svečių, ir daug nuotraukų prie eglutės į šeimos albumą.

Taigi, gavau kremą DERMEDIC Tolerans Sensitive . Man šis prekinis ženklas visiška naujiena ir atradimas. Pasisomėjau juo labiau, ir nudžiugino tai, kad jo labai draugiška kaina ( tad jei dar neturite kam nors neutralios dovanėlės, labai rekomenduoju). Neutrali - todėl, kad kremas ne lūpdažis ir ne suknelė. Lūpdažį reikia derinti prie odos spalvos, prie progos ir apskritai žinoti daug niuansų. Su suknele dar blogiau. Veido kremas, prausiklis, rankų kremas ir panašūs dalykai - visada puikus pasirinkimas. Nes taip parodome savo rūpestį ir labai sunku "nepataikyti", nes vis tiek gerai pažįstame savo artimuosius ir priemones galime parinkti arba labai taikliai pagal odos problematiką arba atrasti kažką universalaus, bet kokybiško.

Šio kremo sudėtyje yra terminio vandens, veikliųjų medžiagų derinio „Neutrazen”, kuris mažina odos paraudimą ir patinimą, alantoino, glicerolio, migdolų aliejaus, sojų sėklų ekstrakto, ženšenio ekstrakto, beržų sulos. Sakyčiau labai gera sudėtis. Kvapas neutralus, tepasi lengvai ir greitai įsigeria. 

Ramina sudirgusią ir paraudusią odą, mažina padidėjusį jautrumą. Lėtina odos senėjimo procesus, regeneruoja ir stiprina. Mažina odos susitraukimo ir deginimo pojūtį. Skatina natūralią odos apsaugą. Patikrinta klinikiniais tyrimais. Hipoalerginis. Taigi, tinka jis net jautriai odai, iš esmės jai ir skirtas, bet taip pat tiks ir sausai, ir normaliai odai, ir tikriausiai nepakenks ir riebiai, nes drėkina.

Taip kad tikrai "pataikėt" ir labai ačiū!

Gražių jums švenčių! ??