Donata Kontenienė "Kažkas prarasto, arba Penktoji aveniu"

Donata Kontenienė "Kažkas prarasto, arba Penktoji aveniu"

12. Aug 2021, 23:07 floryte floryte

   Kokia gi vasara be lengvai atpalaiduojančio romano?...Romano, kurį skaitant nereikia daug galvoti, tiesiog mintimis nukeliauji kažkur toli ir tarsi gyventum kažkokį kitą gyvenimą...Toks, lengvai skaitomas ir tinkamas vasarai, meilės romanas - Donatos Kontenienės "Kažkas prarasto, arba Penktoji aveniu". Romanas nukelia išties toli - į Arizoną, Manhataną. Pradžia tokia - tarsi tradicinio meilės romano: mergina, pabėgusi nuo ją įskaudinusio vaikino, kabinasi į gyvenimą, bandydama jį pamiršti. Bet, jis atvyksta jos ieškoti, susigrąžinti. Romanas intriguoja: mergina - neturtinga, vyras, jos trokštantis - aistringas, turtuolis, žinoma, turintis ir priešų. Kaip žinia, dažnai turtingi, aistringi vyrai turi ne šiaip priešų, o priešų - moterų, atkakliai siekiančių savo tikslų.

   Prasidedantis lyg tradicinis meilės romanas, toliau suka trilerio linkme. Tai dar labiau jam suteikia pikantiškumo. Romanas - pažymėtas "tik suaugusiems" ženkleliu, tad tikrai pasiruoškite erotinėms scenoms.

  Cha! Tik kai perskaičiau romaną, įskaičiau parašyta, jog tai - tęsinys romano "Kažkas naujo arba 47A". Na, bet, tai visai nesukliudė šį romaną skaityti kaip naują, atskirą knygą. Už gerą laiką su romanu, esu dėkinga leidyklai "Balto" ir Mamyčių klubui!!!!!

floryte floryte 30. Aug 2021, 14:20

Na va, Kodelcia, negi dabar skaitysiu pirmą knygą, kai jau žinau pabaigą?...?

kodelcia kodelcia 13. Aug 2021, 18:24

Pirma dalis irgi labai gera ?