Dino parkas Radailiuose

Dino parkas Radailiuose

18. Jul 2019, 01:04 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Neseniai pasakojau apie AB Park Latvijoje. Tai va, jei visgi jūsų maršrutas ne Latvija, panašų parką turi ir Lietuva. Beje ne vieną, bet šį kartą apie Radailius.

Dinozaurų parkas DINO.LT RADAILIAI yra įsikūręs nuostabios gamtos apsuptyje, adresu Pušyno g. 9, Radailiai, tik 7 km nuo Klaipėdos, 8ha teritorijoje. Nuo Palangos važiavome gal 20-30 minučių.

Palyginus su AB Parku aš visgi radau kelis minusus ir man brolių latvių parkas patiko labiau, bet jei atostogaujate mūsų pajūryje, verta apsilankyti Radailiuose.  Dirba parkas be išeiginių nuo 10 iki 19:00 valandos. Be įvairių pramogų čia įsigysite ir suvenyrų, o prie parko yra restoranas. Paties parko teritorijoje yra kelios užkandinės.

Kainos čia panašios kaip ir AB parke, tik vaikams ir suaugusiems kainos skiriasi. Vaikams pigiau. Iki dvejų metukų vaikai įleidžiami nemokamai. Į bilieto kainą įskaičiuotos visos pramogos: Riaumojantys dinozaurai, kliūčių ruožas, nykštukų miestelis, karuselė, autodromas, piešimas ant veidukų, veidrodžių labirintas, batutai, pasiplaukiojimas katamaranais, dideli muzikiniai instrumentai, didžiulis biljardo stalas - aikštelė su futbolo kamuliukais ir didelė vaikų žaidimų aikštelė, mini zoo ir daug kitų.

Minusai

Jei keliausite ten savaitgalį, greičiaučiausiai, kaip ir mes, papulsite į "kamsčius". Žmonių daug ir visur eilės, pradedant parkavimu ir eilėmis prie atrakcionų ir baigiant maistu. Restorane mes užsakymą atšaukėme, nes tektų paaukoti valandą laiko vien tik sulaukti užsakymo. Spėjome išgerti tik stipriai atskiesto ledukais limonado. Užkandinių maistas nepatiko. Fri bulvytės guminės, picos skystokos, o pasirinkimas mažas. Jei atvyksite visai dienai arba nusiteikite palaukti restorane, arba atsivežkite užkandžių su savimi. Gal čia tik mums taip nepasisekė su tokiom eilėm, bet maža ką.

Kitas minusas - takeliai kai kur labai žvyruoti. Vežimėlis strigo. Jei vežimo ratai dideli, nebaisu, bet man teko "pasportuoti" vietomis. 

Prie atrakcionų ne visur rasite personalą. Aš darbuotojus mačiau tik prie tų įrengimų, kuriuos reikia įjungti. Prie batutų, miško trasoje ir net mini zoo personalo nebuvo. Tai man pasirodė keista, ypač prie gyvūnų. Triušiukus lankytojai čiupinėja kaip nori, alpakas matyt irgi galima glostyti ir šerti jei jos prieis. Jokios informacijos, kas galima ir ko ne. Zoo nors labai mini, bet labai mielas.

Atrakcionų kaip tokių nėra daug. Viena karuselė vyresniems, traukinukas ir karuselė su arkliukais mažesniems.

Bet pabaigiant mano burbuliavimus derėtų pasakyti, kad vaikams čia patinka. Maniškis neieškojo, prie ko prikibti, o tiesiog mėgavosi tuo, kas jam labiausiai patiko. Šokinėjo ant batutų, laipiojo, karstėsi  žaidimų aikštelėje ir kliūčių trasoje, žaidė futbolą - biljardą. O pamatęs dinozaurus vis kartojo "OHO" :)

Pliusai

Įdomu vaikams, nepriklausomai nuo amžiaus. Nes daug skirtingų veiklų.

Autodromas, katamaranai ir 5D kinas - patiks ne tik vaikams, bet ir tėveliams.

Labai patiks visai šeimai ir veidrodžių labirintas. Reikia tikrai pasistengti, kad rastum išėjimą.

Apverstas namas patiks norintiems įdomių nuotraukų.

Apibendrinant, puiki vieta šeimos poilsiui, tik kitą kartą važiuotume tikrai ne savaitgalį, o paprastą dieną. Jei vėl būtume pajūry, tikrai užsuktume dar sykį, tik atvyktume ankačiau, kad spėtume išmėginti daugiau pramogų :) 

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 22. Jul 2019, 15:26

?ačiū

floryte floryte 21. Jul 2019, 23:28

Išties pritariu Mamatest nuomonei apie Radailių parką. Viskas taikliai išsakyta.