Dienos horoskopas birželio 19 dienai

Dienos horoskopas birželio 19 dienai

19. Jun 2013, 00:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Dienos horoskopas birželio 19 dienai

Avinas

Tikriausiai pajusite didelį kūrybinį arba sportinį polėkį. Sunku bus apsispręsti, ar prioritetą teikti laisvalaikiui su draugais, ar vis dėlto laiko ir pinigų verčiau skirti vaikams, mylimam žmogui. Bet kuriuo atveju šiandien išleisite per daug pinigų.

 

Tauras

Malonumų šiandien turėsite kur kas mažiau nei pareigų ir rūpesčių. Turbūt nerimo sukels reikalai, susijęs su technika, transportu, pinigais. Kažko taikiai nepasidalinsite su kaimynais ar giminaičiais. O derėtų, nes įtampa kenkia sveikatai.

 

Dvyniai

Sudėtingą išbandymą gali patirti asmeniniai santykiai. Žmonėms, su kuriais bendraujate, nekelkite per didelių reikalavimų, nesistenkite jų pakeisti. Jie vis tiek nepasikeis, o santykiai gali stipriai pašlyti, meilė virsti neapykanta.

 

Vėžys

Norėdami pasinaudoti kitais, pasipelnyti ar sutaupyti, galite apsigauti. Gali nutikti kaip šykštuoliui, kuriam tenka mokėti du kartus už tą patį dalyką. Savo savanaudiškumu, impulsyvumu galite nuvilti patinkantį asmenį.

 

Liūtas

Ši diena gali būti įdomi, prasminga, bet kartu ir pavojinga. Kelionėje arba virtualioje erdvėje galite susidurti su grubumu, o ir patys nebūsite šventieji. Venkite pažeidinėti įstatymus.

 

Mergelė

Jus gali remti prie sienos kažkokie žmonės, reikalaudami garantijų, įsipareigojimų, atsiskaitymų ar pan. Įvertinkite praeities klaidas ir dabar veikite itin apdairiai. Neprovokuokite priešiškumo, nes yra nemaža smurto grėsmė.

 

Svarstyklės

Ši diena žada nekasdieniškų įspūdžių. Tik vargu ar jie bus tokie malonūs, kaip tikitės. Gerbkite draugus, gerbėjus bei save. Venkite pažadų, lažybų, azartinių žaidimų. Saugokitės traumų, seksualinės prievartos.

 

Skorpionas

Mažiau galvokite apie tuos dalykus, kurie nebeturi prasmės arba yra apskritai nerealūs. Privalote būti labai atidūs prie vairo. Korektiškai elkitės, nes aplinkiniai bus itin opūs. Saugokite savo ir jų sveikatą.

 

Šaulys

Rytas nekoks, dėl išsiblaškymo ar impulsyvumo gali kilti problemų, padidėti avarijų, traumų, susipykimų grėsmė. Jei jų išvengsite, diena bus ne tokia ir bloga. Galbūt tik šiek tiek graušitės, kad per mažai nuveikėte, neįveikėte, ką privalote.

 

Ožiaragis

Neapgalvotu elgesiu galite sukelti įtarimą, kurį išskaidyti bus nelengva. Jei jums reikia ginti turtinius interesus ar grąžinti skolas, pasyvumas ir atidėliojimas nepadės. Ieškokite rimto sprendimo. Stenkitės, kad išlaidos neviršytų pajamų.

 

Vandenis

Rytas avaringas, tad būkite itin atsargūs. Iš toli gali atskrieti nekokios žinios. Jei esate kelionėje, gresia rimti išbandymai. Vakare paaiškės, ar nusipelnėte likimo malonių ir gerų posūkių. Galbūt labai pasitarnaus giminaitė ar sena draugė.

 

Žuvys

Šiandien tapsite jautresni, labiau slėgs konkurencija, nepritarimas, bet kokia kritika. Blogiausia, kad savo nepasitenkinimą galite išlieti ant jums svarbiausių žmonių galvų. Taip patys išprovokuosite grubų atsaką, neteksite galimybės atsiremti.

Šaltinis: vytautus.com