Diena su SUN365 sultimis

Diena su SUN365 sultimis

07. Jul 2017, 01:39 irmantaite irmantaite

1 dienos Detox programa išbandyta :) SKANI buvo diena, dar pliusas jog nereikėjo sukti galvos ką valgyti ryte, pietums ar vakarienei. Čia viskas puikiai surikiuota.

Po atostogų pas mane viskas ''išsibalansavę'', todėl su malonumu išbandžiau Detox programą, kad padėtų vėl viską surikiuoti į vietas.

Sau vis pasižadu daugiau vartoti neapdoroto maisto. O pasirodo vien tokiu galima puikiai praleisti visą dieną.

Dar iš vakaro apniko baimė ar tik nepradės iš alkio gurgti pilvas. Juk tą bandymo dieną būsiu darbe :) Bet ne taip viskas baisu kaip atrodė ....

Prabudus ryte kaip įprastai išgeriu stiklinę vandens. 8 val. dar valgyt nenoriu, nes pusryčiauju apie 9 val. Bet kažkiek po 8 val. pradedu gurkšnoti pusryčius. Tik 113 kcal žalios energijos užtaisas iš agurkų, obuolių, špinatų, mangų, žaliosios citrinos ir imbiero. Tobulas derinys, sultys labai gaivios.

20170707000558-16373.jpg

Panašios į tas, kurias rudens metu spaudžiame iš obuolių ir agurkų, kol šie baigiasi. Sultis greit išgeriu, nes tikrai skanu.

20170707000652-57746.jpg

Šie trys buteliukai iškeliauja kartu su manimi į darbą.

20170707000624-65026.jpg

Stengiuosi nepamiršti gurkšnoti vandens. Kai pasidarė vėsoka, išgėriau arbatos. Maisto nesinori. Nors ant stalo rasti lauktuvių saldainiai labai gundo akis, bet paslepiu juos ir ramu. Porą kartų pilvas gurkteli, bet gelbsti vanduo.

Greit ateina 11 val. Oranžinės sultys truputį tirštesnės. 120 kcal oranžinės energijos iš morkų, mangų ir pastarnokų skanios ir lyg saldokos. Šios man irgi labai patiko. Jaučiuosi soti, apie maistą negalvoju, galima ramiai dirbti toliau.

Apie 13 val. jau ima mieguistumas ir lengvas galvos svaigimas. Atsigėrus vandens praeina. Pagal įprotį šiuo metu išgerčiau kavos, bet dabar tik vanduo ir arbata. Atsilaikiau pagundos.

14 val. sultys tai šalta sriuba :) 130 kcal ir maistingiausios šią dieną sultys iš avokadų, brokolių, lapinių kopūstų, pankolių, obuolių, agurkų, špinatų ir žaliosios citrinos sulčių. Skonis gan keistas, spalva taip pat ne iš patraukliųjų. Vos išgėriau, man nelabai skanios, ko gero dėl tų brokolių ir kopūstų. Nemėgstu brokolių ir jų kvapo.

Prabėgo dar kelios valandos ir 16 val. vėl skanauju ryškiaspalvių sulčių. Šios sultys man skanios, maistingos, tik 123 kcal. Sudėtis: granatai, burokėliai ir arbūzas. Puikus skonis, su malonumu išgeriu.

Prasideda ilgiausias tarpas. Diena ritasi į vakarą, bet aš net stebiuosi kaip tik sultys gali pasotinti. Na, gal ir nusiteikimas daro savo. Kai pasakiau kad bandysiu DETOX programą, tai iš manęs pasijuokė, sako ką čia vėl prisigalvojai. Vat ir prisigalvojau save išbandyti :)

Iki 20 val. vanduo ir arbata padeda įveikti kylantį norą kažką užkrimsti. Namuose pamiršau laiku išgerti 20 val. sultis, jau buvo beveik 20.30 kai išgėriau paskutinįjį žaliąjį energijos užtaisą.

20170707000733-60480.jpg

Tik 113 kcal Šios sultys be galo skanios, pakartočiau dar :) Jos tapo mano mėgstamiausiomis.

Diena praėjo lengvai. Keista, kad suvartojus tik 599 kcal gali jaustis taip puikiai. Dabar vis pagalvoju jog aš per daug valgau.  Pasidarė labai smalsu kiek vis tik su įprastu maistu suvartoju kalorijų? Reikės pasiskaičiuoti :) Na, o mano vienas mažas nuklydimas buvo tas, kad vakare arbatą pasaldinau medumi. Bet džiaugiuos kad išsiverčiau  be vaisių ar kitų užkandžių.

Savijauta buvo puiki, dienos metu truputį svaigo galva, ko gero per mažai vandens gėriau. Dar buvo apėmęs mieguistumas. Tokiu metu kava padeda, bet šį kartą padėjo arbata.

Išbandymo dieną nuotaika buvo puiki, jokių erzelių nekilo. Gal padėjo ir nusiteikimas, ir noras save išbandyti, kažką naujo patirti. Dar buvo pliusas, kad tai buvo darbo diena. Namuose oi kiek pagundų būtų  visokių. Pasisekė man ir dėl to, kad namiškiams nereikėjo gaminti maisto. Vaikai pas senelius, o vyras pats pasigamino. Jokie maisto kvapai negundė ir neerzino.

Tokią programą dar mielai kartočiau (gal kartą į mėnesį), tik dar įsigyčiau to jauno kokoso vandens. Mano organizmui ši programa tiko, jokių rūgščių kilimo ar besaikio lakstymo į WC nebuvo.

O patikusių sulčių visas trejetukas: 8 am, 11 am ir 4 pm

Prieš programą ir po jos nesisvėriau, svarstyklių mūsų namuose nėra. Tačiau vakare jaučiausi lengvesnė, energijos užteko visai dienai ir vakarui. Vienos dienos programa manau lengvai įveikiama visiems, tad norintiems kažkokios kitokios dienos rekomenduoju išbandyti :)