Darbo ypatumai

Darbo ypatumai

24. Dec 2019, 11:02 Iddile Iddile


Gyvenimas nesibaigia, kai įgauni "statusą" Mama! Tuomet daug kas ima keistis ir atsiveria tiek daug gyvenimo langų, kad nemanei tiek jų esant. Jau pakankamai didelis iššūkis būna moterims "pagauti" Mamos rolę, bet šis etapas nesunkiai įveikiamas, kai viską tiksliai susidėlioji galvoje. Ir kai jau rodos imi džiaugtis "abiejomis motinystės kojomis", - bam! Laikas grįžti į darbą.  Ir vėl tenka lipti į besisukančią karuselę, tikėdamasi, kad ir čia rasi sau tinkamą vietą. Vienoms pavyksta pasisupti motinystės ir darbo karuselėje, kitoms tenka išlipti.  Išlipau ir aš.
 Nepasvėriau motinystės svarbos grįžus į darbo rinką. Ieškojau kas mane priimtų, pamiltų ir saugotų kartu su mano vaiku. Kad manyje matytų ne vien asmenį atliekantį koordinuotus darbus, bet įžvelgtų gilumoje slypinčią mamą. 
Ir man pavyko! Aš asmeniškai jau džiaugiuosi, kad Lietuvoje vis daugiau kompanijų, firmų ir jų vadovų vertina mamas, auginančias vaikus. Patikėkite, jei jau moteris pagimdžiusi vaiką, geba sėkmingai juo rūpintis, turi noro dirbti, - ji tikrai save darbui atiduos visu 100% už pasitikėjimą, o grįžusi namo dar 100% jėgų ras savo šeimai. 
Ačiū, kad mane tokia, kuriai reikia veiklos į savo šeimą priėmė Šeimos Gerovės Centras. aš jau sakiau ne kartą, kad visada jaučiuosi ten ateinanti iš namų į namus. 
Ir jei mamos, matote, kad darbdavys pabrėžia, kad priims į darbą mamas, tuo neabejokite, nes jie žino ką mamos gali ir tai labai vertina. 
Siunčiu bučinius tokiems darbdaviams, nes jie suteikia daugiau, nei patys turbūt galvoja. 
O jūs, ar patenkintos savo darbdaviais?