Dailios kūno linijos - misija įmanoma!

Dailios kūno linijos - misija įmanoma!

16. Jun 2015, 14:15 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kaip padailinti nėštumo metu pakitusias kūno linijas – suka galvą ne viena mamytė. Toms, kurios nori, kad apmintys mažėtų, o organizmas gautų visas reikiamas maistines medžiagas, skandinavų mokslininkai sukūrė „Nutriless“ produktus. Tai patikimas, patogus ir net labai skanus būdas svoriui mažinti bei kontroliuoti.  

NAUJIENA LIETUVOJE

„Nutriless“ į Lietuvą atkeliavo iš Skandinavijos. 25 metus Skandinavijos šalyse tai patys perkamiausi produktai svoriui mažinti bei kontroliuoti (žinomi „Nutrilett“ vardu). Milijonai žmonių, besirūpinančių dailiomis savo kūno linijomis, renkasi „Nutriless“, nes tai efektyvu, skanu ir lengvai paruošiama. 20 išsamių studijų, atliktų Stokholmo, Kopenhagos ir Oslo universitetinėse ligoninėse įrodė, kad „Nutriless“ VLCD produktai yra tikrai efektyvūs. 

„Nutriless“ produktuose yra visos kasdien organizmui reikalingos medžiagos: baltymai, skaidulos, platus spektras vitaminų ir mineralų. Žmogus gauna visas reikiamas maistines medžiagas, bet ne perteklines kalorijas. 

SVAJONĖS VIRSTA REALYBE  

Priklausomai nuo savo tikslo, Jūs galite rinktis – labai mažai kalorijų turinčiai dietai skirtus produktus (Very Low Calorie Diet, VLCD) arba mažai kalorijų turinčiai dietai skirtus produktus (Low Calorie Diet, LCD). 

VLCD.Šiai produktų grupei priklauso vanilės ir šokolado skonių kokteiliai bei vištienos skonio kreminė sriuba. Produktai subalansuoti taip, kad su kiekvienu valgymu žmogus gautų apie 110 kcal. Moterims rekomenduojami 5 „Nutriless“ VLCD produktai per dieną, vyrams – 6, kas 3 valandas. Taip per dieną žmogus gauna tik 560-730 kcal vietoj įprastų 2000–2500. Dėl to atsiranda energijos deficitas, kuris lemia greitą svorio mažėjimą ir leidžia pasiekti norimų rezultatų. VLCD produktai – viso paros raciono pakaitalas svoriui kontroliuoti, tinkamas labai mažai kalorijų turinčiai dietai. Pakeičia visą paros maisto racioną. 

20150610135258-83417.jpg

LCD. Šiai grupei priklauso puikaus skonio traškūs batonėliai bei jogurto ir sulčių gėrimas. Kiekvienas produktas turi apie 200 kcal. Tai vieno valgymo pakaitalas svoriui kontroliuoti, tinkamas mažai kalorijų turinčiai dietai. Jais galima pakeisti vieną ar daugiau valgymų per parą, taip sumažinant bendrą dienos kalorijų kiekį. Žinoma, siekiant savo tikslų, šiuos „Nutriless“ produktus reikia derinti su kitu mažai kaloringu maistu – kiekvieno valgymo metu organizmas turėtų gauti 200–400 kcal. 

KAIP VARTOTI „NUTRILESS“?

Šių produktų gamintojai padarė viską, kad juos vartoti žmonėms būtų patogu. Galima rinktis labiausiai sau tinkantį būdą – per dieną valgyti tik VLCD produktus arba juos derinti su kitais įprastais mažo kaloringumo patiekalais (MIX).   

20150602102135-94850.jpg

Stiprus ir ilgalaikis efektas pasiekiamas laikantis VLCD metodo. Tuomet „Nutriless“ VLCD produktai yra vienintelis maisto medžiagų šaltinis. Tai geriausiai ištirtas svorio mažinimo metodas Skandinavijos šalyse.

Svorį stabilizuoti ir kontroliuoti padeda kombinuotasis (MIX) metodas. Tuomet „Nutriless“ produktais pakeičiamas vienas ar keli įprastiniai valgymai per parą. 

KOKIŲ REZULTATŲ TIKĖTIS? 

Rezultatai, žinoma, labai individualūs. Jie priklauso nuo žmogaus pradinio svorio, nuo to, kokį metodą žmogus pasirinko, kaip sąžiningai jo laikėsi ir kitų objektyvių faktorių. Praktika rodo, kad geriausi rezultatai pasiekiami tada, kai žmogus 1–3 savaites vartoja tik „Nutriless“ VLCD produktus. Kuo daugiau dienos valgymų pakeičiama įprastiniu maistu, tuo didesnė rizika gauti daugiau kalorijų.

Tiesa, „Nutriless“ VLCD produktus kaip viso paros raciono pakaitalą vartoti ilgiau nei 3 savaites galima tik prižiūrint gydytojui. 3 savaites laikantis „Nutriless“ VLCD dietos labai aktyvi fizinė veikla nerekomenduojama. Svarbu gerti daug gryno vandens (ne mažiau kaip 2 litrus per parą). Nėščiosioms ir žindančioms moterims produktą galima vartoti tik pasitarus su gydytoju.

„Nutriless“ jau padėjo milijonams žmonių pasiekti tikslų, susijusių su kūno svoriu. Išbandykite ir jūs!

Daugiau apie „Nutriless“ sužinoti ir įsigyti galima www.nutriless.lt

20150616101537-82647.jpg

20150616094813-75372.jpg