CuraMed visai šeimai!

CuraMed visai šeimai!

20. Nov 2019, 15:33 Solveiga25 Solveiga25

Džiaugiamės galėdami Jums pristatyti išbandytus CuraMed produktus visai šeimai. Šį kartą testavome CuraMed pastiles vaikams bei suaugusiems ir karštuosius gėrimus kvėpavimo takams ir gerklei: serbentų, spanguolių ir mėtų bei citrinų, imbiero ir medaus skonių.

Pirmasis testuoti pradėjo Matukas. Apsidžiaugė pamatęs linksmą karvytę ant vaikams skirtų pastilių pakuotės.

Kaip matote vaiko rankytėms patogi pakuotė ir su tėvelių priežiūra lengvai pats išsiėmė pastilę.

Šios pastilės gerklei turi puikią sudėtį:

  • karvių priešpienis;
  • vitaminas C;
  • be cukrų;
  • vaisių skonio

Vaikams šios pastilės tikrai patiks, nes yra malonaus vaisių skonio, tai patvirtino ir mūsų berniukas. Pastilės yra skirtos vaikams nuo 3-10 metų.

Kitos pastilės, kurias išbandėme yra skirtos suaugusiems ir vaikams nuo 10 metų. 

Šių pastilių sudėtyje yra taip pat karvių priešpienio. Taip pat gausu vitamino C ir D3. Na ir šios pastilės yra su saldikliais. Šias pastiles bandėme su vyru ir jos mums labai patiko, nes yra gaivaus ir malonaus skonio. Na ir šių pastilių pakuotė žinoma jau ne tokia žaisminga, nei tų, kurios skirtos vaikams. Vaikiškų pastilių pakuotė mūsų berniukui patiko, nes ją puošia žaisminga karvytė. 

Na ir be abejonės mūsų su vyru favoritais tapo karštieji gėrimai kvėpavimo takams ir gerklei. Jų gavome išbandyti dviejų skonių. Aš pamėgau serbentų, spanguolių ir mėtų skonio gėrimą, o vyras citrinų, imbiero ir medaus skonio gėrimą. 

Esant peršalimams ar perštinčiai gerklei abu su vyru mėgstame gerti daug karštų skysčių, dažniausiai tai būna žolelių arbatos, tačiau atradome du naujus skonius, kuriuos tikrai naudosime esant peršalimui.

Ant pakuočių rasite aiškius nurodymus, kaip pasigaminti karštąjį gėrimą :

Taip pat sužinosite, kokia karštojo gėrimo sudėtis:

Gaila, tačiau šie karštieji gėrimai nėra skirti vaikams, bei besilaukiančioms ir maitinančioms mamytėms.

Labai patiko, kad šie karštieji gėrimai lengvai ir greitai paruošiami. Dar vienas didelis pliusas, kad karštieji gėrimai supakuoti į atskirus pakėtėlius, tad galima pasiimti ir su savimi ir lengvai pasiruošti tiek darbe, tiek važiuojant į kelionę. 

Taigi mano mėgstamiausias raudonos spalvos gėrimas. Puikiai juntamas vaisių skonis, o pabaigoje gaivioji mėta. Ypatingai lengvas ir malonus pojūtis geriant šiuos gėrimus. Todėl tikrai žinau, kad šį šaltąjį sezoną, tai bus mėgstamiausias karštasis vakaro gėrimas, kuris esant peršalimui padės mano kvėpavimo takams ir gerklei. 

Ačiū už galimybę išbandyti ir atrasti puikius produktus savo šeimai! :)