CuraMed testavimas

CuraMed testavimas

25. Nov 2019, 15:40 Anita Anita

CuraMed testavimas prasidėjo tą dieną, kai kurjerė pristatė siuntinuką. Taip, tikrai, nustebino, kad kurjerė moteris, labai maloni ir bendraujanti. Parsinešus siuntinuką iškart prisistatė sūnus pažiūrėti, ką gi mes čia gavome, o gal kažkas ir jam. Labai apsidžiaugė, kad ir jam buvo dėžutė Curamed pastilių ir paklausė ar galima jau dabar valgyti. Atidarėme dėžutę ir iškart tik paragavęs sako Mmmm skanu :D, taip, jis moka džiaugtis viskuo. Pastilės kvapas sklido ir iš toliau. Sūnus (3 metukai 4 mėn) vis kvietė pažiūrėti kaip kvepia. Mane sudomino sudėtis, kad įtraukta naujovė su karvės priešpieniu, kuris turi antibakterinių savybių. Dar patiko, kad vaikų pastilėse yra ir vitamino C. Čia galima apsigauti žodžiuose (cukrus ir cukrai), taigi cukraus yra tik nerašoma kiek, nėra cukrų. Sūnaus Tajaus klausiau kokio skonio, tai sakė uogų. Nusprendžiau ir pati paragauti vaikiškos pastilės. Kažkada vaikystėje patirtas skonis ir pojūtis, bet neatgaminsiu kas buvo ragauta. Skonis tikrai kaip kokių miško uogų. 

​​​​​Šis ragautojas įvertino puikiai, tiek kvapą, tiek skonį, tiek dėžutės dizainą. Aš jam dar duodu bičių duonelės, kurią labai mėgsta ir tinka stiprinti imunitetą, todėl dantukai pilni duonelės gabaliukų :D
Esu girdėjusi, kad šios Curamed pastilės gerklei yra labai gerai grįžus iš masinių susibūrimo vietų. Aš dabar vaikui duodu tik grįžus iš darželio, parodos ar parduotuvės po vieną pastilę sučiulpti, kad "nugesinti" sutiktus virusus. Taigi pirmas dalykas grįžus iš darželio, sučiulpti vitamino dozę. 
Suaugusiems skirtose pastilėse yra taip pat karvės priešpienio. Papildomai įdėta vitamino D3, kurio beveik kiekvienam suaugusiam trūksta ir nevisi jį papildomai vartoja, tai puiki alternatyva jo šiek tiek gauti. Pastilių sudėtyje yra saldiklių, o skonis šviežių citrinų, kuris ne per stiprus ir skaniai kvepia. Man tai puikus pasirinkimas, nes nemėgstu aštrių pastilių nuo gerklės.
Taigi pastilės neblogos. Tiek kvapas, tiek skonis traukia. Dizainas krentatantis į akis. Šias pastiles mes ir toliau rinksimės. Kaina labai negąsdina. 

Anita Anita 25. Nov 2019, 15:50

Paspaudus ant trečios nuotraukos, perskaitysite atsiliepimus apue CuraMed karštuosius gėrimus. Atnaujintame puslapyje dar neteko rašyti ir nežinojau, kad komentarai po nuotrauka taip įsikelia ?