CuraMed ir mažam, ir dideliam

CuraMed ir mažam, ir dideliam

24. Nov 2019, 21:35 irmantaite irmantaite

Kai į mūsų namus testavimui atkeliavo CuraMed produktai, mane jau buvo užpuolusi sloga, užgulta nosis ir užkimęs balsas. Todėl gavusi šiuos produktus labai apsidžiaugiau, nes CuraMed atvyko pačiu laiku.

Pirmasis įspūdis pažvelgus į pakuotes, jos atrodė dailios, su pilnai pateikta informacija. Karšto gėrimo pakuotėje yra 8 pakeliai maisto papildo su cukrumi. Šie gėrimai skirti tik suaugusiems. Vaikams, besilaukiančioms ir maitinančioms moterims nerekomenduojami. Sudėtyje esantys augaliniai ekstraktai ir vitaminas C pasižymi poveikiu kvėpavimo takams ir imunitetui.

Taip  pat ant pakuočių aiškiai pateikta karšto gėrimo paruošimo instrukcija. 

Apžiūrėjusi produktus, pirmiausia išbandžiau CuraMed karštą gėrimą skirtą kvėpavimo takams ir gerklei, serbentų, spanguolių ir mėtų skonio

Gėrimo paruošimas labai greitas. Granulytės ištirpsta akimirksniu ir jau galima gurkšnoti kvapnųjį gėrimą. Skonis ir kvapas malonus, kylantis garas lengvina kvėpavimą, o gėrimas maloniai šildo gerklę. Net gaila, jog į dieną galima vartoti tik 3 pakelius. O pabandžius citrinų, imbiero ir medaus skonio karšto gėrimo supratau, jog jis labai patiks mėgstantiems aštresnio skonio derinį. Šis gėrimas taip pat lengvai paruošiamas, puikiai šildo kūną ir ramina gerklės gleivinę. 

Tarpe karštų gėrimų puikiai tinka čiulpiamos Curamed pastilės gerklei. 

Jų sudėtyje yra karvių priešpienio, vitaminų C ir D3, kas stiprina imuninės sistemos veiklą. Pastilės tikrai malonaus skonio, galima sučiulpti po 1-3 pastiles kas valandą. Taip pat labai patogu nešiotis su savimi rankinėje. 

Pastilės vaikams taip pat su karvių priešpieniu, vitaminu C, vaisių skonio, su saldikliais. Tinkamos 3-10 metų vaikams. Vartoti po 1 pastilę kas valandą, bet ne mažiau nei 3 ir ne daugiau nei 5 pastiles per dieną.  Vaikiškų pastilių testuotojas Mantas noriai sučiulpė pastilę, skonis jam labai patiko. Taip patiko, jog po kiek laiko vis gudraudamas įrodinėjo jog skauda gerklę. Dar labai gerai jog pastilėse yra vitamino C, kuris padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą. 

Tiek karštų gėrimų, tiek pastilių skoniai mums labai tiko. Man karšti gėrimai tapo tikru išsigelbėjimu ir padėjo greičiau įveikti užpuolusius negalavimus ir neiškristi iš gyvenimo ritmo ilgesniam laikui.

Ačiū Mamyčių klubui už galimybę išbandyti, o gamintojams už puikią produktų kokybę.