Išbandome CuraMed pastiles ir karštus gėrimus

Išbandome CuraMed pastiles ir karštus gėrimus

20. Nov 2019, 06:00 Simonadub Simonadub

Vos tik gavus siuntinį maloniai nustebino priemonės įpakavimas. Jis neperkrautas, subtilus, primena medicininę priemonę. Pirmiausia sūnus ir krikšto sūnus išbandė CURAMED gerklės pasitiles vaikams.

Kas nustebino, kad abu vaikai noriai pastilę čiulpė, mažesnis pradėjo kramtyti, ji lengvai susikramtė. Vaikai prašė dar kartą pakartoti, nes supratau skonis jų malonus. Poto rodė, kad popos nėra, sirgom puline angina ir iškartą pasidarė linksmesni. Tai šias vaikų pasitiles vertinu teigiamai. Pasitilės gerklei testavo vyras, taip pat įvertinto teigiamai.

Malonus švelnus skonis, šiektiek švelniai rūgštokas. Labai malonios gerklei. Skausmą trumpai na pusvalandžiui, taip pat nuima. CURAMED karšti gėrimai. Tai mūsų geriausia atradimas. Labai malonus kvapas. Skonis labai geras. Geriasi labai skaniai. Kaip mat 10min bėgyje pasijuntama žymiai geriau. Nuima gerklės skausmą, padeda lengviau kosėti, vyrui atkimšo ir nosį.

Kiek tekę vartoti karštų gėrimų, visi būdavo labai nemalonaus kvapo ir skonio. Dabar manęs nestukes neerzina kvapas. Džiaugiuosi gavus galimybė šeimos nariams testuoti šią produkcija, nuo šiol mūsų mylimiausias ginklas peršalimo ligoms. 

Simonadub Simonadub 02. Dec 2019, 23:54

Noriu papildyti tikrai, tai geriausias mūsų atradimas. Vyras kuris negerdavo tirpių gėrimų,paprašo jog padaryčiau ir įsideda į darbą. Skonis jam primena užpiltas uogas su vandeniu. Visiems draugams sako žmona gavo superinius vaistus testuoti. Šiandien ieškojau eurovaistinei bet neradau. Nes tai turi būti būtinai mūsų vaistinėlėje. Ačiū mamyčių klubui už galimybę testuoti ir atrasti tobula produktą