Cucciolo šampūnas vaikams - geras produktas

Cucciolo šampūnas vaikams - geras produktas

21. Aug 2016, 00:53 floryte floryte

   Džiaugiamės, kad turėjome galimybę išbandyti itališką Cucciolo vaikišką šampūną.

   Produkto pakuotė išties patraukli: ne itin didelis buteliukas, patogus paimti net mažoms vaikų rankytėms, etiketė neperkrauta spalvomis, paženklinta nuotaikingu piešinuku. Buteliukas atsidaro itin lengvai.

   Šampūno kvapas švelnus, gaivus, primenantis migdolus. Šampūnas skystokas, tad geriau jį pilti ne į delną, kaip dažnai darau, tačiau tiesiai ant vaiko galvytės.

20160821000520-85407.jpg

   Mano 3 metų dukrytė noriai juo plovėsi galvytę. Šampūnas putoja, tačiau tikrai nestipriai. Taip putoja daugelis natūralių šampūnų.

20160821000855-23564.jpg

  Šampūnas dukrytės galvytę išplovė puikiai. Ar graužia akis, negaliu pasakyti, nes mano Augustė jau moka atlošti galvytę, kad šampūnas nepatektų į akis. Nuo tada, kai tik išmoko tai padaryti, plaunantis galvą, verkti nebereikia.

   Na, o kaip šukuojasi plaukai po plovimo su Cucciolo?...Man tai buvo itin aktualu, nes išplovus Augustės galvą, plaukučiai stipriai susivelia, labai sunkiai šukuojasi. Neretai mergaitė šukuojama verkšlena ir skundžiasi. Gaila, bet Cucciolo šampūnas nepagelbėjo lengviau iššukuoti dukrytės plaukučių. Jie lygiai taip pat sunkiai šukavosi, kaip ir išplovus kitais šampūnais (paskutinį naudojome ekologišką Margaritos "Žemuoginį"). Išdžiūvus plaukučiams, jie buvo purūs, švelnūs ir dar ilgai kvepėjo migdolais. Net man kilo nuodėmingų minčių išbandyti šį šampūną, dukrytei nematant (nes kažin ar ji suteiktų man šią progą :-)).

20160821003052-72808.jpg

   Viską susumavus, sakyčiau, kad Cucciolo šampūnas vaikams yra geras produktas. Jau vien tai puiku, kad jo sudėtis - 98, 6 proc. - natūralios medžiagos, be visų didžiųjų blogybių - konservantų, parabenų, alergenų ir t.t. Juk to mes, visos mamos, ir norime savo vaikams - sveiko, natūralaus, nealergizuojančio produkto.