Cucciolo MAMY Natural aliejukas man patiko

Cucciolo MAMY Natural aliejukas man patiko

24. Aug 2016, 01:09 irmantaite irmantaite
Natura House prekės ženklas man buvo naujas ir nematytas. Labai ačiū Mamyčių klubui už suteiktą galimybę išbandyti Cucciolo MAMY Natural aliejų nuo strijų. Jų  aš neišvengiau, todėl noriu, kad jos būtų kuo mažiau matomos. Esu išbandžiusi kremą, bet dabar supratau, kad aliejukas vis tik daug geriau nei kremas.
Pradžia visada džiuginanti apžiūrint gautą naują produktą :) Pakuotė tai visai patrauklus baltas buteliukas. Labai patogus laikyti rankoje dėl savo formos. Lengvai atsidaro, bet ir užsidaro sandariai. Todėl savaitgalio išvykai pasiėmiau kartu su  savimi, dar nurodyta jog tinkamas naudoti kasdien. Na, o geresniam rezultatui pasiekti patariama aliejuką įtrinti dukart dienoje. Ką aš  ir dariau.
Pirmas išbandymas. Nemaniau kad aliejukas bus toks skystas, tad pirmu spustelėjimu įsipyliau netikėtai daug :) Nieko spausti nereikia, tik lengvai paversti ir išbėgs.
Įsigeria šis aliejukas į odą labai gerai. O tepantis pasklinda labai malonus kvapas, kaip  iš nuostabiai žydinčio gėlyno kuriame rožės, serenčiai, migdolai... Labai patiko kvapas.
Sudėtis taip pat žavinti, nes pagaminta iš natūralių žaliavų (98,5%)
 
20160824004639-84990.jpg
 
Sudėtyje esantys aliejukai pagerina odos elastingumą. Taigi, panaudojus gerą savaitę šį aliejuką, mano oda tikrai tapo švelnesnė, šiek tiek elastingesnė. O kiekvieną kartą tepdamasi mėgaujuosi kvapu. Strijos neišnyko, ir sunku pasakyti ar jos tapo ženkliai blankesnėmis. Manau dar per mažai laiko naudota, tad toliau naudosiu ir stebėsiu pokyčius.
Cucciolo MAMY Natural aliejukas vertas moterų dėmesio, rekomenduoju.