Česnakinis

Česnakinis

24. Aug 2011, 08:00

 

 

2,5 kg raudonų pomidorų

1 kg morkų (nevirtų)

1 kg išvalytų, nuluptų obuolių

1 stiklinė 9% acto,

1 stiklinė cukraus,

1 stiklinė aliejaus,

1/4 stiklinės druskos,

300 g susmulkintų česnakų.

 

Viską sumalti per mėsmalę su didesnėm skylutėm. Ir virti vieną val., pamaišant ant mažos ugnies. Į atvėsusią masę pilti: 1 stikline 9% acto, 1 stiklinę cukraus, 1 stiklinę aliejaus, 1/4 stiklinės druskos, 300 g susmulkintų česnakų. Viską išmaišius virti nebereikia. Sudėti indelius, užsukti metaliniais dangteliais nebutina, laikyti šaldytuve.

 

P.S. česnakų ir actą geriau dėti pagal skonį, vis ragaujant....

 

Tinka prie mėsos ir šiaip šaukštu pakabinti.

Skanaus!!!

24. Aug 2011, 21:24

o va sito tai as jau noreciau ir dabar 👍

24. Aug 2011, 11:46

zinoma skonio reikalas😀patinka man ir paprikos,ir tokios kai Jolitos receptas 👍

24. Aug 2011, 10:54

skonio reikalas 😀 😀 😉

24. Aug 2011, 09:03

tokios koses makaloses skanu prie mesytes 👍 😃

24. Aug 2011, 08:28

cia tikrai sudomino sis receptas... Ir gerybes ziemai, ebt juk tinka ir obuoliu receptu konkursui?? reiks ismeginti.... 😀 😀 😀

24. Aug 2011, 08:17

oho visai idomus receptas😛 reiks gal pameginti😀