Cece  MED priemonių testavimas. Stop plaukų slinkimui...

Cece MED priemonių testavimas. Stop plaukų slinkimui...

15. Jan 2018, 17:19 jaldija jaldija

Visų pirma noriu padėkoti už suteiktą galimybę išbandyti šias cece MED priemones. Kažkaip apie šias priemones lig šiol dar nebuvo tekę girdėti, džiaugiuosi, kad dėka jūsų jas atradau, nes susidariau labai gerą nuomonę.
Šiek tiek vėluoju su atsiliepimais, bet norėjosi ilgiau išbandyti. Panaudojus vieną ar du kartus sunku būtų ką ir pasakyti. Naują produktą norisi bandyti atrsargiai, todėl pradėjau nuo šampūno, nenaudodama kitų priemonių. Įsitikinusi, kad mano oda ir plaukai jį puikiai toleruoja išbandžiau ir visą komplektą.
Mano testuojamos priemonės tai šampūnas stabdantis plaukų slinkimą, kondicionierius  stabdantis plaukų slinkimą ir losjonas galvos odai stabdantis plaukų slinkimą.
Buteliukų dizainas praktiškas, patogūs naudoti. Tiek šampūno,  tiek kondicionieriaus buteliųkų talpa 300 ml. , buteliukai aukštoki, bet nedidelės apimties, tad labai patogu paimti į ranką. Toks dizainas man daug labiau patinka negu plokšti buteliukai.
20180115170729-55028.jpg

Šampūnas ir balzamas yra gan tirši, tad jų užteks ilgam. Kvapas švelnus, man labai   malonus.Lengvai putoja, nėra putų pertekliaus, nereikia ilgai skalauti, kad nuplautum putas.
Lengvai įsitrina į plaukus, lengvai ir nusiplauna.
Net pirmomis dienomis panaudojus vien tik šampūną matėsi, kad ši priemonė tinka plaukams, plaukai  tapo švelnūs, nesiriebalavo taip greitai.
Kondicionierius labai gerai išsiskalauja, plaukams suteikia dar daugiau žvilgesio, lengvumo. Neretai būna, kad kiti kondicionieriai sunkiai išsiplauna, lieka toks tartum neišplautų plaukų pojūtis. Šis išsiplauna puikiai.
Dar pastebėjau, kad panaudojus šias priemones plaukai mažiau elektrinasi.
Losjoną naudojau dar nedaug. Man neįprastas, bet patogus jo naudojimas, nes jis yra su specialiu antgaliu. Lengva užsilašinti ir įsitrinti į galvos odą.
Patogu, kad nereikia nuplauti.
Šios visos priemonės praturtintos vitaminais A, B, H. Jos ne tik stabdo plaukų slinkimą, bet ir atstato plaukų struktūrą, maitina galvos odą, skatina plaukų augimą.
Nors vartoju dar neilgai, bet plaukų slinkimas sumažėjo akivaizdžiai. Išsišukavus šepetyje plaukų lieka  žymiai mažiau, o nuo rūbų iš vis beveik nebereikia rinktis. Tas be galo džiugina.
Plaukai pastebimai tapo "gyvesni". Labai džiaugiuosi atradusi šą produkciją ir drąsiai galėsiu rekomenduoti kitiems.