Nu jo!!!Toki patiekala pasigamint mokslu baigt
nereikia!!!
13. Apr 2011, 13:20
na jau fri bulveles manau visi moka pasidaryti 😃
13. Apr 2011, 12:04
Ingredientai: Bulvės, pailgos, 6 vienetai
Gaminimas: Nuplautas ir bulves reikia maždaug 3
cm ilgio ir 0,5 cm pločio strypeliais. Supjaustytas
nuplauti tekančiame vandenyje, leisti nusausėti ir
įkaitintuose riebaluose ar aliejuje sluoksniu, kol jų
paviršius iš visų pusių gražiai parusvėja. Išgriebtas
laikyti karštai. paruoštos bulvės tinka prie įvairių mėsos
patiekalų, patiekalų iš paukštienos, vištos, įvairių
suktinukų ir t.t. Šias traškančias bulves skanu ir su
kefyru ar rūgusiu pienu, tinka įvairių lapinių salotų ir
kitų daržovių.
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
O man tai labai skanu fri bulvytės 😃 Ir čia taip gražiai atrodo.. iš karto užsinorėjau 😛 👍
😃
baisu..aliejui ismirkusios bulves nei sweika nei skanu !
ir kaip tokį š... galit valgyti... 😛
Nu jo!!!Toki patiekala pasigamint mokslu baigt nereikia!!!
na jau fri bulveles manau visi moka pasidaryti 😃
Ingredientai:
Bulvės, pailgos, 6 vienetai
Gaminimas:
Nuplautas ir bulves reikia maždaug 3 cm ilgio ir 0,5 cm pločio strypeliais. Supjaustytas nuplauti tekančiame vandenyje, leisti nusausėti ir įkaitintuose riebaluose ar aliejuje sluoksniu, kol jų paviršius iš visų pusių gražiai parusvėja. Išgriebtas laikyti karštai. paruoštos bulvės tinka prie įvairių mėsos patiekalų, patiekalų iš paukštienos, vištos, įvairių suktinukų ir t.t. Šias traškančias bulves skanu ir su kefyru ar rūgusiu pienu, tinka įvairių lapinių salotų ir kitų daržovių.