Jums reikės:
2 PORCIJOS
0,5l pieno (1,10 Lt)
4 nedidelių bulvių, pasvėrus 400 gr (~35 ct)
žiupsnelio druskos (~2 ct)
Spirgučiai (iš kaimo), jei nemėgstate, tai ir nereikia
Bulves nuskutame, sutarkuojam per tarką
Pieną užviriname ant viryklės ir sudedame bulvių tarkį bei druską
Verdam ant mažos ugnies apie pusvalandį pastoviai maišant
Galima valgyti košę ir vieną...
Dvi porcijos kainuoja ~1,47 Lt, tad viena porcija kainuoja ~ 0,74 ct
Labai skani kose... man skanu buvo su spirgiukais ir pienu...
Oho, pirma karta matau toia kose 😀 Reiks pabandyti, nes megstu bulviu patiekalus 😉
gali be nieko valgyt, as asmeniskai nemegstu spirguciu, tai su raugintu agurkiuku mmmm ir pieniuku kaip skanu 😀
o ka dar galima deti vietoj spirguciu? tiesa sakant nesu maciusi tokio recepto
kaip idomu😀
Taip dar nemėginau gaminti. Reikės pabandyti, manau turėtų būti skanu😀
bulviu kose turbut su viskuo galeciau valgyt 😃 labai megstu 👍