Bulvių tarkių košė

Bulvių tarkių košė

24. Oct 2010, 08:30

Jums reikės:

2 PORCIJOS

0,5l pieno (1,10 Lt)

4 nedidelių bulvių, pasvėrus 400 gr (~35 ct)

žiupsnelio druskos (~2 ct)

Spirgučiai (iš kaimo), jei nemėgstate, tai ir nereikia

 

Bulves nuskutame, sutarkuojam per tarką

Pieną užviriname ant viryklės ir sudedame bulvių tarkį bei druską

 

Verdam ant mažos ugnies apie pusvalandį pastoviai maišant

Galima valgyti košę ir vieną...

 

Dvi porcijos kainuoja ~1,47 Lt, tad viena porcija kainuoja ~ 0,74 ct

24. Oct 2010, 22:23

Labai skani kose... man skanu buvo su spirgiukais ir pienu...

24. Oct 2010, 11:52

Oho, pirma karta matau toia kose 😀 Reiks pabandyti, nes megstu bulviu patiekalus 😉

24. Oct 2010, 11:21

gali be nieko valgyt, as asmeniskai nemegstu spirguciu, tai su raugintu agurkiuku mmmm ir pieniuku kaip skanu 😀

24. Oct 2010, 10:55

o ka dar galima deti vietoj spirguciu? tiesa sakant nesu maciusi tokio recepto

24. Oct 2010, 10:00

kaip idomu😀

24. Oct 2010, 09:35

Taip dar nemėginau gaminti. Reikės pabandyti, manau turėtų būti skanu😀

24. Oct 2010, 09:07

bulviu kose turbut su viskuo galeciau valgyt 😃 labai megstu 👍