Birželį rinksime net 2 Mamas-reporteres!

Birželį rinksime net 2 Mamas-reporteres!

17. Jun 2012, 00:00

Taip taip, džiugios naujienos! Kadangi jūsų aktyvumas padidėjo, vis daugiau mums atsiunčiate savo reportažų, nutarėme ir jus pradžiuginti. Taigi, birželio pabaigoje rinksime net 2 Mamas-reporteres, kurios gaus po MK puodelį ir ...!

 

Kas po ir...? Dovanosime ne tik Mamyčių klubo puodelį, sugalvosime dar vieną dovanėlę abiems mamos-reporterėms. Taigi nesnauskite - imkite fotoaparatus visus ir visada, juk nežinia, kokia naujiena ar įvykis, ar šiaip ką įdomaus pastebėsite savo kelyje :)

 

Kaip tapti Mama-reportere?

 

Paprasta kaip du kart du. Apsidairyk, kas vyksta aplinkui, aprašyk aktualias naujienas ir atsiųsk į redakciją savo pasakojimą su nuotraukomis. 

 

Štai, pavyzdžiui, eini gatve ir pastebi įdomų skelbimą, įdomų ar keistą žmogų, namą.... Arba įlipai į autobusą, troleibusą ir ką nors ten pastebėjai, gal tave kas nors suerzino ar nudžiugino...

 

O gal tiesiog dalyvavai kokiame nors miesto, miestelio, kaimo renginyje, šventėje - pasidalink savo įspūdžiais.

 

Arba tiesiog pastebėjai naują suremontuotą vaikų žaidimo aikštelę, o gal, priešingai, apgriuvusią, kurioje vaikai žaidžia, o tai pavojinga ir pan.

 

Gal kokių naujienų išgirdai, pastebėjai poliklinikoje ir nori tuo pasidalinti?

 

Žodžiu, tapti reportere gali bet kas, svarbu aprašyti aktualias naujienas - tai, kas įvyko visai neseniai - ir atsiųsti į redakciją pasakojimą su NUOTRAUKOMIS.

 

Savo pasakojimus su nuotraukomis, kaip visada, siųskite per šį mygtuką, esantį dešinėje portalo pusėje:

 

 

Išrinksime DVI MĖNESIO geriausių, įdomiausių reportažų autores ir apdovanosime

 

UNIKALIU IR VIENINTELIU MK PUODELIU, iš kurio gerti kavą ar arbatą labai skanu :)

1

PAPILDOMA DOVANĖLĖ TEGU LIEKA PASLAPTYJE!