Biocos aromaterapinė kosmetika mūsų namuose!

Biocos aromaterapinė kosmetika mūsų namuose!

02. Dec 2021, 00:50 Toma Beržonskienė Toma Beržonskienė

Savo instagrame dalinausi filmuku, taip supažindindama visus savo sekėjus su Biocos aromaterapine kosmetika. Užsiminiau, kad vėliau papasakosiu, kaip iki šiol kovojom su ligom ir kaip mums su Adomu sekėsi. 

Taigi pasakoju, pažadai yra pažadai, o tai paskui Kalėdoms dovanų ir negausiu, jei bloga būsiu. 

Iki išbandant Biocos aromaterapinę kosmetiką naudojome kitas, panašaus tipo priemones, taigi ką darydavau, dariau ir darysiu, kad ligos nepultų?

- VAKARAS. Visada išvėdinu miegamąjį atidarydama langą, kol ruošiamės miegui. Garinu eterinį aliejų, kuris ramina ir valo orą. Arba tiesiog, jei turiu purškiamą, tai papurškiu ir tiek. Tada mano vyrai atkeliauja į paruoštą kambarį, paskaito knygas, pasikalba. Per tą laiką sutvarkau likusius kambarius, išvėdinu, ir kol neužmiegam - neuždarau langų. Susiruošusi atkeliauju pas vyrus ir labanakt. 

- Adomo oda nėra sausa, bet prasidėjus šildymo sezonui pastebėjau, kad pasausėjo  aplink lūpas, nosį, skruostai. Ant kojų atsirado raudonos, sausos dėmelės. Pasitarusi su mamomis ir su gydytoja, priėjau išvadą, kad tikrai nuo sauso oro, bet kadangi užsitęsę - išrašė tepaliuką su “kažkuo rimtesniu”, mat mūsų turimas drėkinamasis kremas nepadėjo. Tarpuose tarp naudojimo liepė tepti kremu, turinčiu striprų emoliantą.

Štai į pagalbą panaudojom Biocos MEDETKŲ KREMĄ  - emoliantą, skirtą jautriai odelei su pantenoliu, medetkom ir šaltalankių aliejais. Tikrai matau pagerėjimą. Man patinka jo staigiai susigeriantis riebumas. Išbandyti gavome ne tik didelės talpos paspaudžiamą kremą, bet ir mažą, į kišenę telpantį. Panaudojus gydytojos išrašytą kremą, po pusvalandžio reikdavo patepti tuo kitu, tai aš įsimesdavau į kišenę ir patepdavau darželyje. Labai patogu. O jei toj mažoj talpoj pasibaigia - gali iš didžiosios pasipildyti. 

-NAKTIS. Buvo nemažai naktų, kada Adomas paryčiais pabusdavo kosėjantis. Užtruko, kol supratom nuo ko. Sausas oras. Tik pradarydavom langą - iškart praeidavo. Išnešėm visas gėles, kad to oro “nesuvalgytų”, drėkintuvą visai nakčiai palikdavom. Dabar prieš miegą patepu PANOSĖS BALZAMĄ. Tai natūralus aromaterapinis aliejų mišinys, kuris ne tik palengvina kvėpavimą, bet ir pamaitina išsausėjusią panosės odelę. Abu dalykai mums labai aktualūs, taigi šita naujiena mums labai padėjo ir pagelbėjo.

- RYTAS. Išleidama į darželį ant pečių užlašinu po lašelį eterinio aliejaus, kuris skirtas būtent tam, kad svetimoje aplinkoje ligas atbaidytų. Tą patį aliejų galima naudoji vonioje sudarant pirties efektą. Tada turiu tokiu pačiu pagrindu tepamą kremą, kurį naudoju po maudynių, jis nuramina, pamaitina ir organizmą naujai dienai prieš ligas paruošia. 

Ištepu žandus ŽVARBUKO TEPALIUKU. Prieš tai naudotas tikrai nepasiteisino, kaip sakiau buvo pasausėjusi oda. Šalčio dar nebuvo, bet odą reikia saugoti ne tik nuo šalčio, bet ir nuo vėjo. Ir pati naudojau šį tepaliuką, pasitepusi jaučiu malonią šilumą, kas šaltuoju sezonu labai tinka. Neriebus tiek, kad liktų ant rankų ir išmurzintų rūbus, bet riebus tiek, kad puikiai sutvarkė odelę po kelių kartų. Ir nesvarbu, kad iki darželio penkios minutės kelio, bet vaikas ką tik pabudęs iš miegų, iš šiltos lovos išlipęs, tai odai išgąsčio tikrai nereikia. Tą patį žvarbuką galima naudoti ir nakčiai, veiks tuo pačiu nosies atlaisvinimo principu. 

- DIENA. Visada vėdinu kambarius. Kai tvarkausi plaunu paviršius į vandenį įlašindama visiems gerai žinomo arbatmedžio. Valau grindis. Rankenas. Keisdama patalynes išvalau lovos rėmus su tuo pačiu pasiruoštu skysčiu. Patalynę keičiu kas savaitę, pižamą kas dvi dienas.

-Po darželio niekada neskubam namo. Apie valandą būnam lauke, tvirtai tikiu, kad jei kokių nerimtų bacilų ir lieka po dienos, tai jos lauke pasišalina. 

-Dažnai plaunam rankas

-Niekada nemaunu tų pačių rūbų antrą dieną, nors ir parėjo iš darželio švarus.

- Rytais duodu Vit.C. Dienos metu žuvies taukų. Vit. D. Ir dabar antrą kartą nupirkau gerųjų bakterijų. Vaikų gydytoja instagrame minėjo, kad jas galima laiks nuo laiko pagerti kaip prevenciją nuo ligų. 

-Nebijom žmonių, renginių ar kelionių.

- Prieš miegą visada einam į lauką. 

Na ir vėl grįžtam į pradžią ir skaitom nuo skilties - vakaras :) 

O šiaip be to, kad viskas priklauso nuo imuniteto, kurį vaikui duoda tėvai, tikiu ir minties galia. Tėvų ir vaikų nusiteikimas, gyvenimo būdas, požiūris, pozityvumas, baimės ir ne baimės, daro didžiulę įtaką vaiko organizmui, nuotaikai, būsenai, ligoms ir kasdienai! 

Skaitau komentarus: “Vaikai privalo sirgti, gerai, kad serga, kitaip nesusiformuos imunitetas”. Nejuokaukit. Jeigu mano vaikas šiuo metu neserga, tai vėliau bus šakės? Mano darbo su vaikais patirtyje vaikai arba serga, arba ne. Beje, kaip ir suaugę. Aš su broliu niekada nesirgom, vyras su sese - dažnai. Tas pats ir mums suaugus. Ar nepastebite, kad yra žmonių, kuriems visada viskas gerai ir tokių, kuriems ir vėl kažkas su sveikata nutiko?  Kas duota, tas duota. Tikiuosi, kad jei vyras davė Adomui išvaizdą, man pavyko duoti kiek įmanoma daugiau vidaus. 

Na ir išvada. Džiaugiamės, galėdami išbandyti šias BIOCOS priemones. Esame patenkinti. Kolkas miksuojame su jau turimomis priemonėmis, bet tikiu, kad su vaiku mūsų vaistinėlėje apsigyvens tik ši aromaterapinė 100% natūrali Biocos kosmetika. Kolkas Adomas dėl ligos darželyje nebuvo dvi dienas. Kosėjo. Ir kosėjo 100% todėl, kad po darželio lauke palindo po kažkokiais vandens nubėgimo vamzdziais ir visas sušlapo. Galvojau nieko tokio, tuoj pareisim, bet iškart pasijuto. Perpūtė vėjas. Buvo visas šlapias, na bet pavadinkime tai vaikyste. Kai buvome saviizoliacijoje dėl kontakto su korona sergančia auklėtoja, abiems pabėgo nosis, bet į darželį ir taip nebūtumėm galėję eiti. Taigi dvi dienos namie - trys pilni mėnesiai darželyje. Galvojat nebijau, kad susirgs? Galvojat nepergyvenu? KIEKVIENA MIELĄ DIENĄ IR NAKTĮ. Visada. Juk kitaip jau ir nebus? Bet tfu tfu tfu. 

Nesirkite! 
Būkite sveiki! 
Bet svarbiausia - būkite pozityvus. Visame kame. Patikėkit manim tai padeda.

P.S. Balzamo Varvančioms nosytėms dar neišbandėm, bet gal ir neprireiks?

P.S.S. Ilgai negalvokit, ką padovanoti Kalėdų proga. Biocos dovanomis aprūpinti gali ne tik vaikus, bet ir visą šeimą.