„BERGAMMOTO SI CALABRIA“ - P A V A S A R I S  mano namuose!

„BERGAMMOTO SI CALABRIA“ - P A V A S A R I S mano namuose!

16. Mar 2019, 23:37 DandM DandM

... Gamta sprogsta nuostabiais pavasariniais žiedais, ore sklando kerintys gėlių aromatai (tulpės, narcizai, pakalnutės, bijūnai, alyvos, hiacintai..), o paukščiai giedodami melodingas giesmes suka lizdus..

Pavasaris užklydo ir į mano namus, įnešdamas gūsį nuostabių aromatų! Už tai dėkoju MK ir https://5dovanos.lt/dovanos/bergammoto-si-calabria-15-ml-keramikine-plokstele-su-purskiamu-kvapu/.

Nors šio kvapo beprotiškai norėjau savo automobiliui, tačiau pasitikusi kurjerį lauke iškart išpakavau ir pirmiausia skubėjau namo. Negalėjau atsidžiaugti kvapu, kurio natos: bergamotė, sandalmedis, kardamonas ir lengvas citrusas, iškart pavergė mano širdį. Visgi, pirmiausia norėjau pavasariu pripildyti savo mažytį butelį, kad kiekviena spintelė, tamsusis kampelis alsuotų kerinčiais aromatais. Be to, dizainas toks gražus, kad net gaila buvo kabinti, norėjosi stalčiuj laikyti :) :) :).

Pirmiausia keramikinę plokšelę, purkštelėjusi kelis kartus ant jos kvapą, pakabinau į drabužių spintą ir uždariau. Laikiau ją ten kelias dienas ir kaskart, pravėrusi duris, pajusdavau tą neapsakomą pavasariu alsuojantį gėlių aromatą.

Vėliau plokštelę, vėl papurškusi kelis kartus kvapą, pakabinau vonioje. Vonios durys varstomos gana dažnai, tad man labai patiko, kad nuolat pasklisdavo kvapas, nereikėjo nieko papildomai ir purkšti.

Na, ir pagaliau, savaitės vidury plokštelė iškeliauja į taip lauktą automobilį! Taip gera įsėsti į prabanga kvepiančią mašiną. Kvapas iš tiesų nėra "pigiai" kvepiantis. Man jokie kvapai iki šiol neatstoja šios keramikinės plokštelės. Kvapas išsilaiko apie 3 dienas, tada reikia vėl purkštelėti. Tačiau buteliuko užteks ilgam, nes užtenka vos vieno-dviejų papurškimų.

Dabar ne tik gamta iš po žiemos, bet ir mano namai bei automobilis alsuoja beprotišku pavasariniu ritmu!