Belaukiant Velykų bobutės:)

Belaukiant Velykų bobutės:)

14. Apr 2019, 15:55 gintariuks gintariuks

Vėlykos man asmeniškai asocijuojasi su rimtimi jų belaukiant.. ? kasmet prieš Vėlykas susitvarkome iš pagrindų namus,kad Vėlykų bobutė Mūsų neaplenktų ??

Likus dviems arba vienai savaitėms iki Vėlykų namuose pasipuošiame Vėlykų medį - koks jis? Priklauso nuo laiko lada švenčiamos Vėlykos. Kartais tai būna katiniukų medis,o kartais berželis ( kaip šiemet) :) vaikučiai medžio šakeles papuošia Vėlykiniais kiaušiniais ir nekantriai laukia ko prasprogs lapeliai ??

Darome verbas ! ?? juk ne aš mušu - verbos muša ??

Dažniausiai kiaušinius dažome Vėlykų rytą - mėgstam marginti žolelėmis ir svogūnų laiškais, šilkiniais kaklaraiščiais ir kažką eksperimentuoti su vaikais (pvz.kiaušiniais Minions) sūnui labai patiko !!! ??

Žinoma kasmet su mažyle ( nes dičkis nebenori) darome Vėlykinę fotosesiją ??

Kažkokių išskirtinių patiekalų negaminame - tiesiog esant gražiam orui griliname po kiečiausio margučio rinkimų,o vaikučiai tuo metu rengia margučių ridenimo varžymas ??

Svarbiausia mums per Vėlykas - būti visiems kartu ? visi artimieji susirenka prie vieno stalo ? Vėlykos - šeimos šventė ❤ 

Linkime, kad šios Vėlykos būtų kitokios ! Kad kiekvienas rastumėt laiko pabūti su savo šeima ? kad Jūsų margučiai būtų kiečiausi ! O Vėlykų bobutė būtų dosniausia ! ??