Baltijos Cirkas Klaipėdoje!

Baltijos Cirkas Klaipėdoje!

05. Aug 2012, 00:00

Sveiki visi, jau įpusėjo mūsų vasarėlė. Dauguma jau atostogavo, kai kurie dar atostogauja, kaip ir mes, o kiti dar tik atostogaus. Atostogas mes leidžiame pajūryje, Klaipėdoje.

 

Orai kaip ir Lietuvoje, labai permainingi: arba labai didelė kaitra, arba lietus ir vėsu. Kadangi atostogų mes turime nemažai, nusprendėme aplankyti Klaipėdoje įsikūrusi ir Baltijos Cirką.

 

Kad ir termometro stulpelis tą dieną rodė daugiau nei 30 laipsnių, bet lankytojų, norinčių pamatyti artistų pasirodymus, tikrai netrūko, ir mano nuostabai, buvo pilna cirko arena. Bilietų kainos nesikandžiojo, todėl manau, kad poilsiautojai bando išnaudoti visas Klaipėdoje siūlomas pramogas.

Gabrielė cirke lankėsi pirmą kartą, todėl jai labai buvo įdomu, ypač žvėrelių pasirodymai, kurių, pasakyčiau, buvo ne itin daug:

 

Papūgelių

beždžionėlių

Ožkos, šokinėjančios per ugninį lanką

Dar pasirodė įvairūs šuniukai ir žirgai. Taip pat klaunai, žonglieriai, oro ir batuto akrobatai.

Nors va mano mažylei visa tai pasirodė labai įdomu, bet

aš, deja, truputį likau nusivylusi, nes pamačiau, kad nebeliko tokio cirko, kokį aš matydavau vaikystėje. Man tiesiog pasirodė, kad nuo tų laikų pasirodymai kiek suprastėję. Na bet vaikams vis tiek labai patinka.

 

Tad siūlau tiems, kas atostogauja šiuose kraštuose ir kai nelepina geras oras, apsilankyti ir viską patiems pamatyti.

 

O cirko teritorijoje veikia vaikams karuselė, atrakcionų kioskelis ir foto dirbtuvėles, kur galite įsiamžinti su beždžionėle ar papūgėlėm - tai padarėme ir mes!

 

Marija

 

Kaip tapti mama reportere? Tai labai paprasta!

Atsiųsk ir Tu reportažą apie tai, kas tave neramina, ar kas tave pradžiugino, apie tai, ką pamatei už lango, savo kieme, mieste ar kaime! 

Ir laimėk firminį MK puodelį!

1

 

05. Aug 2012, 09:18

Mes vakar taip pat pirma karta nuvedeme savo dukryte i cirka. Bet kadangi ji buvo be pietu miegelio, tai po 20min. uzmigo teciui ant ranku 😀 Mes su vyru pabaigeme ziureti pirma cirko dali ir per pertrauka isejome. Tokia musu pirmoji pazintis su cirku 😀