Balance - ekologiškas skalbiklis vaikų drabužiams

Balance - ekologiškas skalbiklis vaikų drabužiams

30. Oct 2016, 18:51 Sonrisita Sonrisita

Ačiū už galimybę išmėginti ekologišką Ringuva skalbiklį su medvilnės ekstraktu vaikų drabužiams. Perskaičius etiketę, aprašymas išties sužavėjo, juolab prekybos centruose draugiškos sudėties produktų pasirinkimas palyginus tikrai nedidelis. Ko gero pati taip ir nebūčiau prisiruošusi šio skalbiklio išmėginti, nes maždaug 6 m. vieną ir tą patį skystą skalbiklį Sonett (keli kitų firmų bandymai per šį laikotarpį nuvylė, tai daugiau ir nebebandau), tad pamėginsiu Balance ir Sonett palyginti.

20161030183803-20794.jpg

PAKUOTĖ
Balance - 1 L  (Sonett - 2 L)
Pirmas Balance įspūdis - koooooks mažas butelaitis ir koks lengvas :)  Patogi rankena nešimui, įpilimui. Ploviklio butelio ir net etiketės balta spalva iškart duoda suprasti, kad sudėtyje nebus dažiklių, intensyvių kvapų, alergenų.

20161030184047-67233.jpg

KVAPAS
Nemėgstu buitinės chemijos kvapų, nemalonu prekybos centruose užsukti į tuos skyrius, nes iškart riečia nosį. Balance skalbiklis nustebino, nes kvapas itin malonus, labai švelnus, neįkyrus. Sonnet beveik bekvapis.

KONSISTENCIJA
Balance ploviklio skystis vos vos klampesnis  už Sonett, tad įpročiams valdant, kokia sekunde ilgiau reikia išvarvinti iš indelio.

KOKYBĖ
Skalbia puikiai abu (rimtesnes dėmes (pvz., uogų, vaisių) įpratusi įtrinti Ringuva skalbiamu muilu vaikų drabužėliams). Tačiau Balance ploviklis rekomenduojamas 15-60 laipsnių temperatūroje, Sonett - 30-95 laipsnių.

KAINA (internete)
Balance  (1 L) - 4,19-4,69 eur
Sonett (2 L)  - 9,82 - 11,56 eur

SUDĖTIS
Renkantis bet kurią priemonę, pirmiausia įvertinu sudėtį. Nors abu skalbikliai yra ekologiški, be dažiklių, fostatų ir alergenų, tačiau Sonett pagamintas iš natūralių augalinių medžiagų, sudėtyje nėra naftos produktų, konservantų.

Džiaugiuosi išbandžiusi šį drabužių skalbimo skystį, ir jei skubiai pritrūksiu skalbiklio (Sonett dažniausiai mano lankomuose prekybos centruose neprekiauja), tikrai pirksiu Ringuvos Balance (Y)