Avokadų padažas prie keptos vištienos

Avokadų padažas prie keptos vištienos

02. Jan 2013, 00:00 ausryte12 ausryte12

Noriu pasidalinti paprastu receptuku, kurį išbandžiau per praėjusias šventes. Tai bus padažas. Jį naudojau prie keptos vištienos. 

 

Reikės:

1 avokado;

3 svogūnų laiškų;

1 v.š. krapų;

1 v.š. raudonojo vyno acto (aš naudojau 2 v.š. citrinos sulčių);

1 v.š. aliejaus;

125 ml grietinės;

druskos, juodųjų pipirų.

Krapus, avokadą (prieš tai nulupus) bei svogūnų laiškus supjaustyti. Visus produktus, išskyrus druską ir pipirus, sudėti į smulkintuvą (blenderį) ir išplakti.

Gautą vientisą masę pagardinti druska bei pipirais.

Skanaus!

02. Jan 2013, 17:53

sudomino reiks pasizymet

ausryte12 ausryte12 02. Jan 2013, 15:59

Man patiko, nes taip pat esu avokadu megeja 😉