Ingredientai: Aviena, 500 gramų Kvietiniai
miltai, 1 šaukštas Raudonas vynas, 250 mililitrų Pomidorų padažas, 1 šaukštelis Aliejus, 1 šaukštas
Morkos, 1 vienetas Salierai, griežinėlis, 1
vienetas Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
Lauras, lapelis, 1 vienetas Rozmarinas, lapeliai, 3
vienetai Druska, pagal skonį Juodieji pipirai,
pagal skonį
Gaminimas: Mėsa dideliais kubeliais, pasūdoma,
apibarstoma ir kartu su daržovėmis, lauro bei rozmarino
apkepinama keptuvėje, po to apibarstoma ir, įdėjus pomidorų
padažo, truputį patroškinama. Tada įpilama 250 ml ir
raudonojo vyno. Viskas troškinama toliau, suminkštėja mėsa.
Troškinys patiekiamas su ryžių koše.
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Ingredientai:
Aviena, 500 gramų
Kvietiniai miltai, 1 šaukštas
Raudonas vynas, 250 mililitrų
Pomidorų padažas, 1 šaukštelis
Aliejus, 1 šaukštas
Morkos, 1 vienetas
Salierai, griežinėlis, 1 vienetas
Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
Lauras, lapelis, 1 vienetas
Rozmarinas, lapeliai, 3 vienetai
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį
Gaminimas:
Mėsa dideliais kubeliais, pasūdoma, apibarstoma ir kartu su daržovėmis, lauro bei rozmarino apkepinama keptuvėje, po to apibarstoma ir, įdėjus pomidorų padažo, truputį patroškinama. Tada įpilama 250 ml ir raudonojo vyno. Viskas troškinama toliau, suminkštėja mėsa. Troškinys patiekiamas su ryžių koše.