Avienos troškinys

13. Apr 2011, 11:48
13. Apr 2011, 11:48

Ingredientai:
Aviena, 500 gramų
Kvietiniai miltai, 1 šaukštas
Raudonas vynas, 250 mililitrų
Pomidorų padažas, 1 šaukštelis
Aliejus, 1 šaukštas
Morkos, 1 vienetas
Salierai, griežinėlis, 1 vienetas
Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
Lauras, lapelis, 1 vienetas
Rozmarinas, lapeliai, 3 vienetai
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį

Gaminimas:
Mėsa dideliais kubeliais, pasūdoma, apibarstoma ir kartu su daržovėmis, lauro bei rozmarino apkepinama keptuvėje, po to apibarstoma ir, įdėjus pomidorų padažo, truputį patroškinama. Tada įpilama 250 ml ir raudonojo vyno. Viskas troškinama toliau, suminkštėja mėsa. Troškinys patiekiamas su ryžių koše.