Išbandėme AVENT rankinį pientraukį

Išbandėme AVENT rankinį pientraukį

25. Feb 2019, 08:51 Evimama Evimama
Mamyčių klubo dėka turėjau galimybę išbandyti Avent rankinį pientraukį ir Avent dieninius bei naktinius įklotukus į liemenėlę.
Labai patiko, kad traukiant pienuką galima patogiai įsitaisyti ant fotelio, kėdės ar krėslo. Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad bus taip paprasta traukti pieną atsirėmus į atlošą. Pienukas iš pradžių tekėjo nelabai lengvai, bet manau svarbiausia buvo atsipalaiduoti ir tada viskas ėjosi gerai. 
20190225084613-83433.jpg
Masažinė pientraukio pagalvėlė yra minkšta, tiksliai priglunda prie krūties, nejaučiau jokio diskomforto. Pirmu kartu pritraukiau apie 60-70 ml pienuko iš vienos krūties. Su kiekvienu nutraukimu šis kiekis po truputį didėjo. Bet jo užteko pakankamai, kai reikėjo palikti sūnelį močiutės priežiūrai.
Pientraukio priežiūra ir surinkimas yra labai aiškiai parodyta instrukcijoje. Visa tai užima mažai laiko.
20190225084745-80882.jpg
Kai gimė dukrytė, o vėliau ir sūnelis, esu naudojusi kitokį rankinį pientraukį, bet šis Avent pientraukis yra daug geresnis, komfortiškesnis. Labai patiko, kad galima pieną traukti tiesiai į buteliuką, o paskui užtenka tik užsukti čiulptuką ir vaikutis gali pasigardžiuodamas gerti pienuką.
Avent rankinis pientraukis užima nedaug vietos be to rinkinyje yra apsauginis dangtelis skirtas apsaugoti pientraukio masažinę pagalvėlę , todėl galima drąsiai vežtis ir į kelionę.  Šiam pientraukiui galiu skirti 10 balų iš dešimties :)