AVENT antistresinė  programa

AVENT antistresinė programa

03. Oct 2018, 13:00 Raudona braškė Raudona braškė

Taip taip...AVENT antistresinė programa. Būtent taip pavadinčiau šį kartą mano namus pasiekusią PHILIPS AVENT dėžutę testavimui - PHILIPS AVENT indeliai motinos pienui laikyti.
Turbūt dauguma naujagymių susilaukusių mamų žino ir supranta kiek reikalų ir reikaliukų yra kol 'užkuri' tą pieno fabrikėlį ir kol viskas įgauną rutiną ir ritmą. Vieną dieną pienelis tiesiog upe teka ir jo vaikeliui net perdaug, o kitą jau pastebi, kad jo lyg ir nebeužtenka. Trečią dieną iš proto varo nugraužti speneliai, o ketvirtą atsikeli su guzeliu. Ir taip sukasi tas užburtas ratelis, kol kūdikėlis ir mama susidraugauja ir apsipranta vienas su kito poreikiais. Tad šie AVENT indeliai pienui laikyti, puiki antistresinė programa toms dienoms, kai rodos to pienelio neužtenka arba kai mirk gyvenk reikia kažkur išbėgti susitvarkyti neatidėliotinus reikalus.
20181003123735-87713.jpg
Dėžutėje slepiasi 5 plastikiniai indeliai po 180 ml. Indeliai neturi absoliučiai jokio kvapo. Dangteliai sandariai užsisuka. Indelius galima stabiliai statyti vienas ant kito, tad šaldytuve tikrai sutaupoma nemažai vietos. Viskas trodo tvarkingai ir estetiškai.
20181003124305-18456.jpg
Ant indelių nurodyta aiški ir tiksli skysčių gradacija. Indeliai dekoruoti gėlytėmis, tad vaizdiškai atrodo labai šauniai ir linksmai. Tikrai bent minimaliai į kasdienybę įneša šiokio tokio smagumo.
20181003124502-99962.jpg
Visą reikiamą informaciją (vaikelio vardą, datą, laiką ir t.t.) galima rašyti tiesiai ant indelio dangtelio. Tiesa, tokia galimybė yra ir ant paties indelio. Būtų išties idealu, jei prie indelių tuo pačiu būtų pridėtas ir žymeklis, kuriuo būtų galima tą informaciją rašyti, nes iškart iškilo klausimas "o kokią rašymo priemonę galiu naudoti?". Panaudojau sūnaus lengvai išsiplaunančius flomasterius, nes pabijojau, kad indelis susigadins.
20181003125132-19105.jpg
Didelis šių indelių pliusas, kad jie labai lengvai plaunasi, ant dangtelių nėra jokių sunkiai prieinamų vietų, kurias reikėtų iškrapštyti ar naudoti specialias valymo priemones. Juos galima sterilizuoti. Tai išties, patogus ir saugus būdas saugoti tokį brangų pirmosiomis dienomis pienelį. O mamai, taip galimybė šiek tiek atsipalaiduoti ir tiesiogine ir perkeltine prasme. Na o prasidėjus primaitinimo etapui, manau šie indeliai tikrai pasitarnaus ir pirmųjų košelių saugojimui ar transportavimui, nes indeliai atrodo išties ilgaamžiai ir kokybiški.
Ačiū AVENT ir MAMYČIŲ KLUBUI už tai, kad kasdienybė auginant vaikus tampa lengvesnė ir linksmesnė.