Aš - supermama?!

Aš - supermama?!

02. Mar 2016, 19:49 lina_baj lina_baj
Iš tikro, kol nebuvau dar mama, net neįsivaizdavau turinti tieeeeek galių ir gebėjimų. Pavyzdžiui, tuo pačiu metu pjaustyti bulves sriubai, laikyti zirziantį bei kelnes maunantį vaiką ant rankų ir dar kalbėti telefonu su mama (reikia gi slapto ingrediento sriubai paslaptį išgauti). 
20160302194103-82508.jpg
Netikėjau, kad išsimaudyti duše ir persirengti įmanoma per pusantros - dvi minutes... Pasirodo, aš tai sugebu!!! 
O kur dar dainavimo ir vaidybos gabumai??? Iki pirmo gimdymo buvau tikra - tai tikrai ne man. Bet... Aš moku ir dainuoti (kokius 30 kartų per dieną "saulė virė, saulė virė"), ir vaidinti šunį, katę, medžius ir... nematomą žmogų (šis man patinka labiausiai) :D
Labai praverčia gebėjimas užsispirti ir nepasiduoti. Ypač, kai kalba eina apie taisyklių įvedimą užsispyrėlei Urtei. "Ne" ir nenusileidžiu. Ir dabar valio!!! mums nereikia užraišioti spintelių, užklijuoti stalčių ar kitaip užbarikaduoti spintų. Tsss... tik niekam nesakykit, bet šis gebėjimas itin praverčia ir su vyru :) Savaitgalį važiuosim ten ir ten, arba liksi be vakarienės. Viena kita diena su lašinukais ir duona ir žiūrėk savaitgalį jau važiuojam :)))
Žinoma, džiaugiuosi gebėjimu sustyguoti viską taip, kad per savaitę būtų minimum viena diena ar pusdienis, kai galime su Urte voliotis namie tik savo malonumui. Be jokių reikalų ar darbų.
Ypatingų gebėjimų ruošti maistą neturiu, gal netgi sakyčiau toje vietoje turiu negebėjimą. Bet jis irgi labai praverčia, nes vyras išsiveda į restoraną, o vaikas vakarienei po sunkios mūsų darbo dienos užsiprašo picos išsinešimui. Jėga! :D
Matyt visos mamos jį turi, bet itin praverčia gebėjimas užuosti, kad kažkas kažką pridirbo. Tik išgirsti tylą ar pamatai veiduką įtartiną, ir jau leki tikrinti ar aiškintis.
O jei rimtai, būnant mama labiausiai praverčia kantrybė, begalinė meilė, rūpestis (iki tam tikros ribos) ir gebėjimas vaikui įskiepyti pasitikėjimą savimi bei savarankiškumą. O pati pati didžiausia galia, suteikta gamtos, - susilaukti tų mažų pasiutusių stebukliukų! Kas be ko, čia jau reikalingos ir tėčio supergalios :)
20160302194840-73230.jpg
 
P.S. Nuotraukytės-piešinukai pasiskolinti iš interneto platybių.
lina_baj lina_baj 07. Mar 2016, 14:30

Ačiū ačiū už komplimentus ir pagyras 😀 Kai jau tiek prisigyriau 😃 O tos galios tikrai ateina savaime ir tikrai nustebina 😉

Loreta_K Loreta_K 06. Mar 2016, 23:11

Super mama! 👍 Labai šmaikščiai jūs čia apie viską 🌷

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 06. Mar 2016, 11:35

Liuks! Šypseną pakėlė 😀

LePukuota LePukuota 03. Mar 2016, 15:42

Nuotaikingas pasakojimas 🤣👍👍👍

ODISEJAaa ODISEJAaa 03. Mar 2016, 11:38

👍👍👍👍👍😀🌷🌷🌷

lina_baj lina_baj 02. Mar 2016, 20:26 Motinėlė

Dėkui 😉