Ar mama gali dėvėti bikini? Mamos mintys

Ar mama gali dėvėti bikini? Mamos mintys

28. Jul 2014, 13:30 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Šiame manekenių amžiuje, kuomet gražus yra tik lieknas kūnas, o žinomos moterys dalinasi nuotraukomis, kaip jos vėl tobulai atrodo po trijų mėnesių po gimdymo, manoma, jog dėvėti bikini mamoms yra beveik nepadoru. 

Dalinamės mamos laišku, kuriame ji su pasididžiavimu teigia, jog ji puošiasi bikiniu ir tuo net didžiuojasi:

"Prieš kelias paplūdimyje aš dėvėjau bikini. Praėjo tik trys mėnesiai po gimdymo, mano pilvas yra minkštas, "liulantis" ir matosi strijų žymės. Aš esu moteris, kuri pagal šiuolaikinius standartus, tiesiog negali puoštis bikiniu. Bet aš tai darau. Man patinka kaip aš atrodau ir jaučiuosi, o šiek tiek įdegti saulėje noriu ir aš. Be to, manau, kad visos šios žymės yra mano puošmena. Juk būtent šis kūnas rodo, jog manyje užaugo dar vienas žmogutis, kurį aš beprotiškai myliu. 

Keista, kad nėštumo požymius reikia slėpti ir jų gėdytis - juk būtent mūsų kūnas yra mūsų gyvenimo įrodymas. Slėptis reikia, kai geltoni pirštai nuo nikotino ar veidas paburkęs nuo alkoholio, bet ne dėl to, jog pasauliui padovanojai dar vieną gyvybę.

Kiekvieno žmogaus kūnas yra gražus, koks jis yra. Ne dėl to, kad jis lieknas, įdegęs ar kitaip "tobulas". Noriu pakviesti ir kitas mamas dalintis savo netobulumais, kurie iš tiesų yra tobuli! Ir daug svarbiau ne kūno grožis, o jo galimybės! Juk būtent mes, moterys, sugebame išauginti ir pagimdyti vaikus. Paskui juos ir išmaitiname! Turime rankas, kurios juos nuramina, lūpas, kurios juos bučiuoja ir stiprias kojas, kurios bėgioja aplink juos. 

Rūpinkitės būtent šiais dalykais, o ne tobulu įdegiu ar strijų žymėmis, nes mūsų visuomenėje niekad nebūsi tobula. O juk tu tokia ir esi - TOBULA MAMA!"

Ar pritariate šioms mintims ar manote, jog pagimdžiusi moteris turi dėvėti tik vientisą maudymosi kostiumėlį?

 

28. Jul 2014, 23:22

o jai atskyra tai tik kitokio modeliuko nes apatine dalis atrodo nei sis nei tas

28. Jul 2014, 23:21

o toje foto kuria ikelet tai tikrai jai reiketu vientyso maudymuko 😃

28. Jul 2014, 23:20

man patogiau vientisas maudimukas.o beto ju yra labai graziu modeliuku kurie ir isryskina privalumus ir paslepia trukumus.as nedeveciau atskyro nes ant pilvo "skura kaba".geriau vientysas kuris truputi prispaus ir ta nukarusi oda nesimatys bet atrodys tarytum pilvukas

28. Jul 2014, 19:13

Svarbiausia reikiamu metu ir reikiamoj vietoj moketi isryskinti savo privalumus ir paslepti trukumus. O kaip ta padaryti kiekviena zinome

pypse pypse 28. Jul 2014, 17:08

😀 ar gali? Gali. bet ar gražu kitas klausimas. Yra ir vientisų dailių ir atskirų dailių. Nebūtina rinktis tik nardymo kostiumą arba "šniūrelius"

28. Jul 2014, 16:49

Brangiosios mamytes, reikia ideti darbo i savo kuna po gimdymo, galvoti ka valgot ir nebus geda vilketi bikini! Man juokinga klausytis kaip gimdziusios mamos verkia del savo kuno, bet ar padaret ka nors kad jis butu grazesnis?!

28. Jul 2014, 14:59

As pati irgi gedinausi ir dar dabar geda savo kuno, bet kai sitaip karsta norisi ir siek tiek idegti ir pasimaudyti. Ir pagalvojus, kad numeciau 25kg nebeesu drambliukas tai kodel as negaliu maudytis? As asmeniskai renkuosi vientisa maudymuka, nes pati geriau jauciuosi nei su atskiru. O ir maudymuka "gudru" issirinkau :-D vientisas ir nuo krutines eina lyg maikute, lyg sijonukas ir uzmaskuoja nedideli bet vis dar tabaluojanti pilveli.