MK metų moters 2015 rinkimai!!!

MK metų moters 2015 rinkimai!!!

21. Feb 2015, 06:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Artėjant tarptautinei moters dienai "Mamyčių klubas" jau antrą kartą skelbia MK metų moters rinkimus!!!

Praėjusiais metais tris savaites mamos vykdė įvairias užduotis ir komisijos sprendimu MK moters vardo labiausiai nusipelniusi buvo PYPSE-Evelina! 

Kas šiemet perims šią garbę ir taps labiausiai pasižymėjusia ne mama, o moterimi? Tris savaites iki kovo 8 dienos skelbsime po užduotį-iššūkį. Kiekvieną savaitę rinksime po užduoties laimėtoją, kuriai įteiksime savaitinį prizą. Po trijų savaičių, įvertinę dalyvių pastangas apdovanosime vieną, kuri bus labiausiai pasižymėjusi atliekant visas tris užduotis! 

PRIZAI

Didysis prizas - dieninis odą skaistinantis veido kremas "La Mav" iš ekologiškos kosmetikos namų "BioEco" (www.bioeco.lt)! 

20150213102020-29670.jpg 

La Mav (www.lamav.lt) - tai pirmosios pasaulyje visiškai sertifikuotos ekologiškos veido odos priežiūros priemonės, kovojančios su senėjimu. Prabangus odą skaistinantis dieninis kremas mažina pigmentaciją ir spalvos kitimą. Saldymedžio šaknis ir rūgštynių ekstraktas intensyviai balina odą bei suteikia jai glotnią ir sveiką išvaizdą.

BioEco“ ekologiškos kosmetikos namai, įsikūrę Klaipėdos senamiestyje, atveria savo duris visiems, kas domisi sveiku gyvenimo būdu, sąmoningai renkasi ir atsirenka produktus savo kūnui ir sielai. Mes esame giliai įsitikinę, kad Jūs galite atrodyti ir jaustis puikiai, naudodami tik natūralios kosmetikos produktus. Siūlome kruopščiai atrinktas natūralias, sertifikuotas kūno priežiūros priemones, kurios atkeliauja iš įvairių pasaulio vietų su savo autentiškais kvapais, išskirtiniu poveikiu ir misija.

Savaitės prizai - "Laukės fabrikėlio" papuošalai!

20150213115228-95068.jpg

 

Rankų darbo papuošalai - mylintiems gyvenimą. Juos rasite  www.facebook.com/Laukesfabrikelis ir fabrikelis.blogspot.com. Savaitės laimėtojoms įteiksime po vieną papuošalą - apyrankę su paukštuku, apyrankę su laumės žirgeliu ir pakabutį su laumės žirgeliu. 

Na, ir svarbiausias momentas - skelbiame PIRMOSIOS savaitės užduotį-iššūkį!

Šią savaitę skirk vieną valandą TIK SAU. Be vyro, vaikų, jokių darbų ar suplanuotų susitikimų. Laikas su savimi, kuomet gali ramiai gurkšnoti kavą žinodama, kad vaiko verksmas tavęs nepakels bet kurią minutę, vaikščioti po parką negalvodama, kad reikia eiti į žaidimų aikštelę ar užsiimti kita panašia veikla, kurią nori nuveikti tik tu viena. 

- Parašyk blogą, kaip sekėsi ištaikyti laiko sau, ką tuo metu darei, ar žadi ir toliau tęsti šią tradiciją, kaip reagavo šeiminykščiai, ar anksčiau skirdavai sau dėmesio. Jei pavyksta - įamžink akimirką, kurią leidi su savimi.

- Įkelk blogą į www.mamyciuklubas.lt

- Pasirink "įkelti straipsnį", rubrika "Moterų klubas", žymos - "Konkursas" ir "MK-metų-moteris"

- Išsaugok ir straipsnis netrukus pasirodys MK portale.

- Blogų laukiame iki pirmadienio ryto. 

Vasario 23 dieną rinksime savaitės laimėtoją ir paskelbsime antrą užduotį. Primename, kad MK metų moterimi gali tapti tik ta, kuri atliks visas užduotis!

Sėkmės!

Krisliukas Krisliukas 16. Feb 2015, 16:52

jėtus jėtus, taip norisi sudalyvaut,bet kada viską aprašyt..net nėr kada apyrankės susivert..bet gal kaip nors

lina_baj lina_baj 16. Feb 2015, 15:44

Liuks, puiki proga ištaikyti laiko sau

floryte floryte 16. Feb 2015, 15:11

Tikrai šaunus projektukas - taip ir pastumia priekin, kad ir apie save pagalvotum. O tai net nepamatai, kaip paskęsti tarp puodų ir visų kitų kasdienybės trupinėlių.

16. Feb 2015, 15:10

Mmmm.. kaip įdomu 😀

ODISEJAaa ODISEJAaa 16. Feb 2015, 15:05

👍