ANEW kremo bandymas

ANEW kremo bandymas

05. Nov 2015, 02:25 irmantaite irmantaite

Prabėgo visa savaitė testuojant „Anew Ultimate Supreme“ pažangų drėkinamąjį senėjimą lėtinantį veido kremą. Koks mano įspūdis? :) Teigiamas, labai teigiamas.

20151105012822-83874.jpg

Vien siuntinukų išpakavimas yra labai smagus dalykas. O čia juk Avon išgirtasis kremas jau mano rankose. Išsipakuoju. Na, Avon kompanijos produktų supakavimas visada toks estetiškas. Man labai patiko ta juoda spalva. Tiek dėžutės, tiek indelio. Pats indelis  labai gražus savo forma, o kad stiklinis ir dar juodas, tai ir sudaro prabangos įspūdį.

Indelis 50 ml talpos, galiojimas nuo pradarymo 12 mėn.

Apie kremo poveikį radau informacijos www.avon.lt puslapyje: "sodri, maloniai kvepianti formulė akivaizdžiai mažina ryškius senėjimo požymius, drėkina ir maitina, o išskirtinis kompleksas „Celluvive“ stimuliuoja ląstelių valymosi procesus, kurio metu pašalinami pažeisti ląstelės fragmentai ir vidaus nešvarumai, tad oda ima atrodyti stangresnė ir elastingesnė. Juodųjų perlų ekstraktas drėkina odą ir padeda apsaugoti j nuo suglebimo. Greitai susigeria. Nekelia alergijos. Neužkemša porų. Patikrinta alergologų, dermatologų ir kliniškai. Tinka visų tipų odai."

Kvapas malonus. Na man kvapai tai kaip atgyjantys prisiminimai. Toks jausmas, kad kažkas kažkada panašiai kvepėjo :) Kvapas stiprokas, bet man patiko. Neerzinantis. Užsitepus kremo aš jo nebeužuodžiau. Tai pliusas, kad kremo kvapas nepersekioja visą dieną.

Kremo konsistencija maloni, ne per riebi. Kiek žinau, naudojant  kremus be dozatoriaus patartina naudoti mentelę, taip neužteršiamas visas kremas. Bala nematė tų patarimų, pirštu juk greičiau

20151105014852-46918.jpg

Pagal pridėtą informaciną lapelį kremą reikia naudoti ryte ir vakare.

20151105020436-46971.jpg

Šis kremas intensyviai drėkina odą, taigi juo galite pakeisti ir savo naktinį kremą.

Taigi tepu ryte, kremas gerai įsigeria. Niekur niekas neparausta ir nealergizuoja. Tepu vakare, irgi viskas gerai.

Kremą tepiau ir po veido šveitimo procedūros, jokių neigiamų reakcijų. Nusprendžiu jog šis kremas puikiai tinka mano brandesnei odai.

O ar pamažėjo raukšlelių? Bent jau manau, kad taip greit neatsirado naujų :) Bet ir viliuosi kad pamažėjo, nors po savaitės naudojimo labai didelių pokyčių neįžvelgiu. Bet jaučiu kad oda tokia labiau padrėkinta, švelnesnė. Visa tai mane labai džiugina.

Ačiū MK ir Avon kompanijai už galimybę išbandyti šį kremą :)