Advento kalendorius močiutei!

Advento kalendorius močiutei!

25. Nov 2021, 10:44 picama picama

Šiemet tikrai žinojau, kad darysiu Advento kalendorius savo mamai ir anytai! Tokiam darbui mane įkvėpė draugė dar pernai metais, kai užsukusi į svečius, pamačiau ją kažką gaminant. Kai paklausiau, sako čia gi Advento kalendorius mamai! Ir tikrai, toks kalendorius gali būti skirtas ne tik vaikams (tą jau žino ir prekybininkai- apstu visokiausių teminių kalendorių suaugusiems)! O dar visas įdomumas pagaminti tokį kalendorių patiems- vaikai vis varvino seiles, norėdami vieno ar kito dalyko ir labai jau gailėjo jį išsiųsti, sakė patys tokio nori!

Pasirodo, reikia visų metu tualetinio popieriaus ritinėlių kaupimui! Vieni margi, kiti per minkšti, treti žemesni! Džiaugiuosi, kad visgi užteko, tų, kuriuos pavyko sukaupti.

Sudėliojau į eglutės formą ir vieną galą suklijavau lipalo klijais.

Kad būtų graži nugarėlė, užklijavau dovanų popieriumi

Į vidų pridėjome arbatos, pačių maltos kavos su prieskoniais, tiek kad užtektų vienam kartui dviem žmonėms, keletą saldainių, žaisliuką eglutei, kojines, rankų kremo, žvakutę (kaip tik gruodžio 13 d. minimali Šv. Liucijos dienai), spausdintų bei ranka rašytų eilėraščių, palinkėjimų, istorijų, piešinių ir pan.

Užklijavau krepiniu popieriumi ir ant viršaus šilko popieriumi. Užrašėme numeriukus ir juos iš eilės užklijavome.

Manau, visai vykęs sumanymas :) ir garantuota staigmena močiutėms kasdien iki Kalėdų, iki kol mes jas aplankysime!

Pridėjome instrukciją ir išsiuntėme! Kaip tik laiku turėtų gauti ir gruodžio 1d. močiutės kartu su anūkais (jiems dar reikės pasigaminti savo kalendorių) kasdien džiaugsis staigmenomis!

jaldija jaldija 26. Nov 2021, 00:07

Labai miela ?

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 25. Nov 2021, 13:51

Koks mielas kalendorius! Puiki idėja! Ir labai jaukios dovanėlės ♥️