ADI keramikos studijoje mes beveik apsigyvenome :)

ADI keramikos studijoje mes beveik apsigyvenome :)

11. Feb 2014, 09:45 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

"Turbūt mes čia lankysimės iki pat vasaros", - su mamomis juokavome ADI keramikos studijoje Čia praėjusį penktadienį lankėmės jau antrą kartą ir tikrai dar ne paskutinį. Mat padaryti kad ir vieną keramikos darbelį reikia ne vienos dienos.

Pirmo užsiėmimo metu pagalvoji, ką gražaus norėtum sukurti - žvakę, dubenėlį, vazelę, saldaininę ar kt., tuomet nulipdai iš tam skirto molio. Tuomet studijos šeimininkas Vismantas visus darbelius išdega krosnyje - tai trunka tikrai ne vieną ir ne dvi valandas, priklausomai nuo darbelio dydžio.

Na o kito užsiėmimo metu reikia savo keramikos darbelį užbaigti - dailiai nuglazūruoti. Po šios procedūros vėl visas mūsų gražumas "kepamas" labai aukštos temperatūros krosnelėje. Na dar kitą dieną atėjus šio darbelio atsiimti, sumąstai, kad galbūt norėtum dar ką nors sukurti...ir taip tikrai gali trukti iki vasaros :)

Taip mums nutiko ir praėjusią savaitę, kur su mamytėmis bei vaikučiais apsilankėme ADI keramikos studijoje užbaigti savo darbelių, tačiau įnykome į naujų kūrimą. Nes tai puikus laiko praleidimo būdas, kuris ramina, leidžia pamąstyti ir pasisemti jėgų kitai dienai. O juk kaip smagu matyti džiugias vaikų akis, kai jie mato, ką savo rankomis sukūrė: "Mamyte, žiūrėk koks paukštelis man gavosi....aš aš pats noriu savo raides įspausti..."

Dar kartą ačiū Vismantui Anglickui, kurio keramikos studijoje galėjome viešėti nemokamai, be to, vaišinomės žolelių arbata su sausainiais ir smagiai plepėjome. 

12. Feb 2014, 11:07

Super! įspūdžiai patys geriausi 😀
o ar galima būtų anksčiau penktadienį ten užsukt? 16.30~17 val.
Ar su Vismantu asmeniškai pasiderint? 😀

12. Feb 2014, 11:03

super 😀 man ir dukrytei labai patiko 😀

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 11. Feb 2014, 14:02

Taigi, mes mamytės - Kristina, Žaneta, Lina - pasibaigsime darbelius, kai kurios tik atsiimsite, na o visas kitas mamytes, dar čia nebuvusias bet norinčias pabandyti su vaikais pasigaminti darbelius - p.Vismantas labai kviečia. Pirmasis užsiėmimas nemokamas, na o vėliau sutarsite dėl nuolaidos 😀 Taigi renkamės šį penktadienį apie 17.30

Kristina, deriname su juo ir vėl šį penktadienį, jis norėtų panašiu laiku - tai manau 17-17.30

Krisliukas Krisliukas 11. Feb 2014, 11:56

Eglut, o kada Vismantas mus vėl priims darbelių atsiimt?😃

11. Feb 2014, 11:55

Smagios akimirkos 😀 Manau tikrai geras laiko praleidimas, ypač vaikam. 😉