Ačiū už dovaną iš Ekogrozis.lt

Ačiū už dovaną iš Ekogrozis.lt

12. Nov 2019, 09:15 Gintarep Gintarep

Maloniai buvau nustebinta gavusi šią puikią dovaną - aliejų plaukams. Pamaniau, kad Mamyčių klubas su mūsų Advento kalendoriumi sudarė išankstinį sanderį ir jau pirmąją dovaną turime. Bet dukrelė viską išsiaiškino ir paaiškėjo, kad tai ne Advento kalendoriaus dovana iš www.Ekogrozis.lt

Ingredientai: Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Canola Oil, Isopropyl Myristate, Perfume, Phyllanthus Embilica (Amla) Fruit Extract, Ethyl Alcohol, Butyl Methooxydibenzolymethane, Climbazole, Cirtus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Triclosan, Menthe Piperita (Peppermint) Oil, Tocopheryl Acetate, D&C Yellow No. 11 (CI 47000), D&C Green No. 6 (CI 61565).

Teko išbandyti žymiai greičiau. O gal ir gerai, nes atradome tikrai puikią dovaną, kurią tinka dovanoti sau, draugams, artimiesiems.

Su dukrele naudojome pagal instrukciją. Atrodė, kad be jokio kvapo, bet vėliau pajutome labai mielą aromatą. Po plovimo plaukučiai blizgantys, lengvai išsišukuoja. Ankščiau išsišukavimui naudojome įvairiausius balzamus.

Ačiū Mamyčių klubui ir Ekogrožis.