Ačiū ačiū ačiū :)

Ačiū ačiū ačiū :)

03. Sep 2017, 20:17 Sonrisita Sonrisita

Ačiū Mamyčių Klubui už nerealiai fantastikas dovanas :)

Pirmoji įvertino aišku Austytė, iškart čiupusi medžiaginę lėlę Odetę į glėbį. Meilė iš pirmo žvilgsnio: žaidžia kiekvieną dieną, vežamės dažniausiai kartu irgi visur, miega taipogi kartu, ir čia sakau apie mergaitę, kurios lėlės dažniausiai guli žaislų dėžėje nejudinamos, jų nepasigendama :) Odetė kitokia nei visos kitos: burnytė - širdelė, akytės skirtingo dydžio, dėvi raudoną ir žydrą batukus, nėra nosytės (Austėjai iškilo klausimas kodėl :) ), žavios strazdanėlės, miela liesti medžiagėlė, plaunami tiek patys rūbeliai (lengvai nurengiami), tiek pati lėlytė.  Ji išties puiki, sužavėjusi mano mažąją ir netgi močiutę, kuri vis mėgino nesėkmingai sudominti rūpintis lėlytėmis, o dukrytė nėkart nepasidavė jos pasiūlymui nupirkti naujai lėlei :)

20170903195912-82528.jpg 20170903195934-59987.jpg

Huggies sauskelnės-kelnaitės mergaitėms tooookios mergaitiškos: rožinės, papuoštos pelyte Minnie ir ančiuke su vos vos juntamu maloniu kvapu (jaučiasi tik prikišus nosį, tai turbūt kiti įvardintų jas kaip bekvapes - didelis pliusas), su puikiai priglundančiais raukinukais ties pilveliu.

Huggies "Natural care" servetėles kaip visada puikios, mėgstame kelionėse nusivalyti rankutes, o ir dažnai panaudojam netradiciškai: pavalyti sofą ar sieną, kai prisimiršę nešvarūs pirštukai ištepa. Deimantas ir batus jomis nusivalo :) Servetėlė švelnaus kvapo, tvirtos, patogioj pakuotėj, neišdžiųsta net jei ir pasitaiko ilgesnį laiką naudoti :)

Avon "Cherish the moment" švelniai saldūs, lengvi kvepalai. Ilgai laikosi.  Atvėsus orams gera kvepėti subtiliai saldžiai :) Buteliuks labai dailus, mažoji vis taikosi "prigriebt" į savo rankinę :)

 Pastilės "Curamed" taip pat mėgiamos mūsų namuose. Šeimos gydytoja pataria būtent jas pirkti. Vaikai labai mėgsta, tad ir šikart pamačius dėžėje Austėja labai apsidžiaugė, ...ėmė kosėti (tikrai sveika buvo) ir prašėsi vaistuko. Nusileido negavusi su sąlyga, kad vaistukus vešimės pas močiutę (nes kaip tik ruošėmės) ir jei susirgs ten iškart duosiu :) p.s. nesusirgo; suvartosim bandant kibti pirmiems peršalimo ligų simptomams kaip pataria mūsų gydytoja.

"Mėgintuvėlio kelionės" - tobula knyga, subalansuota vaikams suprasti sudėtingus dalykus per klausimų-atsakymų ir pasakų prizmę: kaip mėgintuvėlis ieškojo vaivorykštės. Jo kelionės metu atsakoma į krūvą aktualių klausimų, kas yra muilo burbulai, kaip jie pučiami, kaip pagautą muilo burbulą išlaikyti nesprogstantį, kodėl jie tokie gražus, kaip padaryti muilo burbulų figūras ir pan. Austėja truputį šios knygelės turiniui per maža, bet smalsiam šešiamečiui beprotiškai patiko :)

Knygelę "Kakė Makė ir dantukų fėjos puota" skaičiau jau šimtus kartų ir turbūt dar tiek pat skaitysiu, nes neatsibosta tiek tekstas, tiek piešinėliai. Kadangi tokią knygutę turime (mažoji - Kakės Makės didelė gerbėja), tai vieną mažytę mergytę nudžiuginsim supažindindamos su Kake Make ir perleisim šią knygelę jai, nes esam tikros, kad patiks :)

"Tėvystės paradoksai" pradėjau skaityti, mačiau puikių praktinių patarimų auklėjant vaikus, tik kol kas sudėtnga atrasti ilgesnį laiką mėgautis knygą, kai kaip tyčia tuo metu vaikai prašosi dėmesio. Knyga lengvai skaitosi, tai baigsiu šiek tiek vėliau nei planavau :)

Miolers žuvų taukų tokia forma dar neturėjme. Austėjai dar nepavyko kapsulės praryti, tai, manau, organizmą pamėginsiu pastiprinti pati, nes sau vitaminų vis pamirštu įsigyti :)

Darkart ačiū MK :)

 
Sonrisita Sonrisita 04. Sep 2017, 18:55 saulelydis123

O taip 😀 Su Odetee ir į darželį ėjo panelė, visur kartu 😀

saulelydis123 saulelydis123 04. Sep 2017, 07:34

Puikios dovanos! Austėja tiesiog spinduliuoja ir manau,kad tai geriausias lėlytės įvertinimas 👍

Sonrisita Sonrisita 03. Sep 2017, 20:18

Ir vėl prašau moderatorių pagalbos prisegti viršelio nuotrauką 😀